Vai Ukrainā būs kodolkarš? Ko redz astrologi

tautaruna.lv 29.aprīlis, 0:30
 
depositphotos.com
Iespējams, visi baidās, ka karš Ukrainā var turpināties bezgalīgi, bet kodolkarš ir vēl biedējošāks. Par šo jautājumu ir daudz viedokļu, taču noskaidrosim, ko par to saka zvaigznes, vēsta UNIAN.

Vai būs kodolkarš - astrologu viedokļi


Karš Ukrainā šodien nogurdina ukraiņus - pastāvīgs nemiers, pilsētu apšaudīšana un nāves gadījumi gan militārpersonu, gan civiliedzīvotāju vidū. Katrs sapņo, ka šīs šausmas beigsies pēc iespējas ātrāk un nekad vairs neatkārtosies.

Bet vai būs kodolkarš? Astrologs Vlads Ross intervijā UNIAN sacīja, ka pilna mēroga iebrukums beigsies ar taktisko kodolieroču izmantošanu.

"Tomēr neviens nezina, kas notiks tālāk. Kodolbumbas jau ir bijušas izmantotas, bet taktiskie ieroči nē. Visticamāk, tās var iznīcināt stadionu, bet kāds efekts kopumā būs, nav zināms," atzīmēja astrologs.

Bet astrologs Aleksejs Kiričenko, atbildot uz jautājumu, vai 2024. gadā būs kodolkarš, pārliecinoši atbildēja, ka nē.

"Tas ir ļoti vienkāršs jautājums. Es pārliecinoši atbildu, ka nē. Ik pa laikam pastiprinās iebiedēšana par kodoltriecienu. Gandrīz vienmēr, kad tas notiek, tiek uzsvērta Plutona atrašanās vieta. Tieši tas ir saistīts ar atomu un kodoltriecienu tēmu. Tagad, sākot ar pavasari, tā nav izteikta. Domāju, ka ar to pat nebiedēs vismaz tuvākajā laikā," komentārā TSN sacīja astrologs.

Vēl jāpiebilst, ka ķīniešu metafizikas meistars Deivids Vekua intervijā YouTube kanālam “Mana pasaule” sacīja, ka pēc kodolieroču izmantošanas karā uzvarētāju nebūs. Tāpēc citas valstis vienkārši neļaus Putinam nospiest “sarkano pogu”.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:07

Jaunākās diskusijas