Kas jauns pazudušās Annas Jansones lietā?

tautaruna.lv 29.aprīlis, 12:15
 
VP
Pagājušā gada novembra sākumā stāstīts par notikumiem Valgundes pagastā, Jelgavas pusē. Mežā tika atrasts miris zīdainis, bet meitenītes mātes – Annas Jansones atrašanās vieta joprojām nav zināma. Vīrs Juris meklēšanu nav pārstājis un pieļauj iespēju, ka sieva varētu būt dzīva, vēsta "Degpunktā".

Kopš traģēdijas ir pagājuši pieci mēneši. Policijas nozīmētajās ekspertīzēs atklājās, ka zīdainis nav gājis bojā vardarbīgos apstākļos, bet, visticamāk, Luīzei nakts laikā iestājās pēkšņās nāves sindroms. Annas atrašanās vieta joprojām nav zināma un vīrs Juris turpina meklēšanas darbus.

Nedēļas nogalē vīrietis devās vēlreiz izstaigāt Ķemeru tīreļa purvu. Mēnešiem ilgais rezultātu trūkums liek Jurim joprojām domāt, ka Anna varētu būt dzīva un kaut kur slēpjas.

Jo vairāk ir pārbaudītas apkārtnes vietas, vietām pat divu, trīs kilometru attālumā, jo mazāk kļūst ticama teorija, ka viņa ir palikusi kaut kur tur.

Viņa varbūt ir aizbraukusi ar kaut kādiem “stopiem”, varbūt arī pagājusi dažus kilometrus uz šoseju un kaut kur citur iegājusi mežā. Tas būtu netipiski, bet tas ir iespējams.

Pēc pāris mēnešu pauzes, drīzumā Jura meklējumiem purva apkaimē atkal pievienosies likumsargi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas