Ļaudis šokā par summu, ko ģimene nedēļā tērē pārtikai

tautaruna.lv 22.aprīlis, 4:30
 
pixabay.com
Iztērēt daudz naudas nav liela māksla, bet trīs cilvēku ģimeni paēdināt visās nedēļas darbdienās, iztērējot vien 25 eiro, tā gan ir liela māksla.

Elina mikroblogošanas vietnē "X" raksta: "Mana Romas impērija ir tas, kā kolēģe spēj pārtikai tērēt aptuveni 25€, plānojot ēdienreizes no pirmdienas līdz piektdienai (ģimenē viņa, vīrs un bērns, visbiežāk iepērkas Rimi). Apbrīnoju, paklanos un domāju par to rītos un vakaros."

Komentētāji ir neticīgi un apspriež visādas sazvērestības teorijas, tostarp to, ka bērns ēd tikai bērnudārzā, bet vīrs ārpus mājas. Tomēr ieraksta autore ir pārliecināta, ka visa ģimene ir labi paēdusi, un labprāt iemācītos dzīvot tik ekonomiski.

Gundars spriež, ka ēdienkartē varētu būt: "Graudaugi, maz gaļas, eļļa taukvielām. Nemaz augļu, maz dārzeņu." Izrādās, ka viņš ir tuvu patiesībai.

"Gan jau, ka var šo dabūt gatavu, ja ēd ļoti vienkārši. Bez gaļas, no augļiem - āboli, no dārzeņiem - kāposti, burkāni."

"Iespējams, ir lauku labumi (man viena draudzene uz veikalu iet tik pēc maizes, viņa gan viena dzīvo). Ģimenei - bērns ēd skolā/dārziņā, vīram arī varbūt brīvpusdienas (vai to neskaita), realitātē sanāk gatavot tikai vakariņas, bet brokastīs ir tikai tēja un katram 2 zaptsmaizes."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:28

Jaunākās diskusijas