Sieviete no Ogres visu mūžu atcerēsies to, kas ar viņu notika Lieldienās

tautaruna.lv 20.aprīlis, 20:30
 
depositphotos.com
“Ticiet vai nē, taču sestdien, 30. martā, dēlam pateicu, ka rīt kāds laimēs SuperBingo, bet man nebija sajūtas, ka tā būšu es,” saka laimētāja, kura no Ogres bija atbraukusi uz Latvijas Loto biroju noformēt 307 279,19 eiro lielā laimesta dokumentus, vēsta "Latloto".

Ogrēniete esot SuperBingo veiksminiece un cienītāja, bet 2024. gada Lieldienas viņai paliks atmiņā uz visu mūžu.

“SuperBingo ir mana iemīļotākā loterija, tāpēc vienu reizi nedēļā izmēģinu tajā veiksmi. Jāsaka, ka veiksme pret mani bijusi labvēlīga - esmu laimējusi gan Centru, gan Rāmi, gan viesojusies studijā,” atklāj sieviete. Tradicionāli viņa iegādājas SuperBingo biļeti ar diviem spēles variantiem un vienu momentloterijas biļeti, lai var iesūtīt komplektu auditorijas spēlēm.

“Kā izvēlos laimīgos SuperBingo skaitļus? Pavisam vienkārši! Viens variants ir ar maniem skaitļiem, bet otrs - Ātrspēle. Šoreiz tieši mani skaitļi deva iespēju laimēt vērienīgo naudas laimestu. (..) Es joprojām nespēju noticēt, ka laimēju 307 279 eiro. Tas taču ir kaut kas neticams! No prieka un pārsteiguma raudāju!”

Laimētājas veiksmes formula ir pavisam vienkārša: neatlaidība un ticība veiksmei. Viņa to attiecina ne tikai uz loterijām, bet arī uz dzīvi. Veiksminiecei patīkot daba, pastaigas mežā, ogošana, sēņošana, tāpēc viņas iemīļotākā vieta dzimtenē ir Ogre. “Ogrē var izbaudīt dabu un katru gadalaiku,” viņa apstiprina.

Šobrīd viņai vēl neesot grandiozu ideju, kā naudu tērēt, taču daļu no vērtīgā laimesta tērēšot mājokļa labiekārtošanai. Veiksmīgo ziņu par laimestu neplāno nevienam atklāt, un laimētāja vēlas palikt anonīma.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:19

Jaunākās diskusijas