Medijs: Šogad piepildījušies jau divi Vangas pareģojumi

tautaruna.lv 20.aprīlis, 0:30
 
unsplash.com
Bulgāru gaišreģes un mistiķes Vangas nākotnes pareģojumi arī ilgi pēc viņas nāves turpina piepildīties. Viņa mūžībā devās tālajā 1996. gadā, taču joprojām reiz viņas izteiktās prognozes par notikumiem pasaulē apstiprinās, raksta "Daily Star".

Daudzi tic viņas pareģojumiem, taču tikpat daudz ir arī skeptiņu. Lai kā arī būtu, daži viņas pareģojumi, ja ne pilnībā piepildās, tad tomēr ir novērojamas dažādas neizskaidrojamas sakritības.

Tā, piemēram, pirms savas nāves Vanga paredzēja breksitu ilgi pirms tas vispār notika un Lielbritānija izstājās no Eiropas Savienības.

Šobrīd Vangas talanta kvēlākie pielūdzēji norāda, ka jau šogad ir piepildījušies divi bulgāru gaišreģes pareģojumi.

Viņa prognozēja, ka 2024. gadā pasaule piedzīvos jaunu ekonomisko krīzi. Medijs norāda, ka šī prognoze sāk piepildīties, jo šobrīd Apvienotā Karaliste un Japāna piedzīvo ekonimiskas problēmas. Lielbritānijas Valsts statistikas birojs apstiprināja, ka valsts iekšzemes kopprodukts trīs mēnešu laikā samazinājies par 0,3%. Tas ir vairāk, nekā tika gaidīts. Tikmēr Japānā jenas kurss pašlaik ir visu laiku zemākajā līmenī pēdējo 34 gadu laikā.

Otra gaišreģes prognoze bija tāda, ka 2024. gadā veselības nozarē tiks sasniegti milzu panākumi, tiks atrasts veids, kā ārstēt neārstējamas slimības. Šobrīd mediji ziņo, ka zinātnieki strādā pie īpašas vakcīnas, kas, iespējams, nākotnē varētu uzveikt plaušu vēzi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:13

Jaunākās diskusijas