Horoskopa zīmes, kas Valentīndienā nebūs laimīgas

tautaruna.lv 12.februāris 2022, 12:41
 
Lauris Aizupietis/F64
Iemīlējušies pāri Valentīna dienu sagaida ar lielu nepacietību. Galu galā tas ir vēl viens iemesls, lai parādītu otrajai pusītei savu mīlestību. Tomēr ne visām horskopa zīmēm šie svētki, tā teikt, "iet pie sirds", raksta "rsute.ru".

Ūdensvīrs

Tieši Valentīndienā Ūdensvīrus gaida kāda veida vilšanās darbā, kuras dēļ viņi pārnāks mājās pavisam bez garastāvokļa. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji sadusmosies uz savu mīļoto, kas vienkārši sabojās svētku romantisko noskaņu. Visticamāk, ka Valentīndienā pat nāksies palikt birojā. Tad, paveicis visus uzticētos darbus, jau ar mierīgu dvēseli vari atgriezties mājās. Zvaigznes sola, ka priekšnieks pamanīs Ūdensvīra darbus un, ļoti iespējams, izrakstīs prēmiju.

Vērsis

Vērsis var viegli kontrolēt savas emocijas. Tomēr Valentīna diena ir īpaša. Pēc astrologu domām, tieši svētkos otrā pusīte var sakaitināt šīs zodiaka zīmes pārstāvjus. Tāpēc svētkus vislabāk pavadīt mājās. Un, ja pēkšņi sākas konflikts ar mīļoto, labāk ar viņu runāt mierīgi, lai nerastos skandāls. Pretējā gadījumā Valentīna diena tiks sabojāta. Šajā dienā svarīgi ievērot elementāru diplomātiju.

Lauva

Sākumā Valentīndiena būs pozitīva, bez lieka stresa. Tomēr tad, iespējams, sāksies īsta vētra. Tāpēc astrologi iesaka nekur neiziet no mājas un pavadīt Valentīna dienu mājās ar savu otro pusīti. Ja Lauvas pēkšņi nonāks kādā kompānijā, tad no skandāla nevarēs izvairīties. Viņas svētkos nespēs savaldīt emocijas. Tāpēc labāk ir ieturēt vakariņas sveču gaismā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:56

Jaunākās diskusijas