Ko kategoriski nedrīkst darīt ar ingveru?

tautaruna.lv 12.februāris 2022, 14:08
 
F64
Krievijā pazīstamā dietoloģe Andželika Duvala pastāstīja par ingvera ārstnieciskajām īpatnībām un nosauca bīstamākās auga kombinācijas ar mediakmentiem. Ar šo informāciju viņa dalījās intervijā radio Sputnik.
Duvala atzīmēja, ka ingvers pamatoti tiek uzskatīts par labu pretvīrusu un pretiekaisuma līdzekli, taču pirms šī auga izmantošanas ārstēšanai labāk konsultēties ar speciālistu.

Šo ieteikumu ārste skaidroja ar to, ka ingveru nedrīkst kombinēt ar pretdrudža līdzekļiem, jo ​​tas var negatīvi ietekmēt asins recēšanas procesu, kā arī ar zālēm, kas samazina cukura līmeni asinīs.

Uztura speciāliste piebilda, ka augu nevar kombinēt ar liposkābi, hromu, ķiplokiem, žeņšeņu un psiliju. Duvala uzsver, ka, ārstējoties ar ingveru, ir jābūt pārliecinātam, ka nav kontrindikāciju tā lietošanai.

“Protams, ja reizi mēnesī sagriež divas vai trīs ingvera daļiņas un liek klāt tējai, tā ir cita lieta, tikai garšas dēļ.

Taču, ja gatavojat ingvera tēju regulāri, ingvera ievārījumu, ārstnieciskos uzlējumus un tamlīdzīgi un lietojat tos ikdienā, noteikti ir jāpievērš uzmanība visām Jums izrakstītajām zālēm un jākonsultējas ar ārstu. Mēs runājam par lielām devām un regulāri,” komentēja Duvāla.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:26

Jaunākās diskusijas