"No nāves man nav bail. Tikai negribu mocīties," savulaik intervijā atklāja Mārtiņš Rītiņš

tautaruna.lv 12.februāris 2022, 11:03
 
F64
Piektdienas rītā mūžībā aizgājušais Mārtiņš Rītiņš intervijā pirms diviem gadiem raidījumā "Rezervēts" Armandam Tripānam ar apbrīnojamu vieglumu runā par nāvi un bērēm. Žēl, ka šis neizbēgamais brīdis Mārtiņam pienāca tik ātri.

Tobrīd viņš atzinās, ka mēdz aizdomāties par to brīdi, kad viņa nebūs. “Bet aiziešana mani neuztrauc. Man patīk dzīvot no dienas uz dienu. Man nav bail nomirt. Es tikai negribu mocīties.” sacīja M. Rītiņš. Viņa tēvs pirms nāves esot mocījies ļoti ilgi. Tādu aiziešanu viņš negribot piedzīvot. Viņš negribot kļūt kādam par slogu.

Portāls NRA jau rakstija, ka M. Rītiņš mūža miegā aizmiga piektdien, pulksten 9.15 no rīta. Ziņa par slavenā šefpavāra Mārtiņa Rītiņa nāvi satrieca daudzus Latvijas iedzīvotājus. Mikroblogošanas vietnē gan sabiedrībā zināmas personas, gan vienkāršie iedzīvotāji neslēpj pārdzīvojumus par šefpavāra aiziešanu. Arī Valsts prezidents Egils Levits veltīja M. Rītiņam atvadu vārdus, uzsverot, ka mūs šodien atstājusi spilgta personība un izcils sava aroda pratējs. Vairāk lūdzu lasiet: šeit.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:35

Jaunākās diskusijas