Par ko pēc Supernovas būs vīlies Eilands?

tautaruna.lv 12.februāris 2022, 4:30
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Mūziķis Ralfs Eilands soctīklos pēc šova Supernova norādījis, ka būs vīlies, ja viņa pārstāvētās apvienības priekšnesums neizraisīs protestus.

Šogad Ralfs Eilands konkursā piedalās apvienības "Mēs jūs mīlam" sastāvā, kas konkursam pieteikuši dziesmu "Rich Itch".

"Ja taisnības, tikumības un citu vērtību džedaji neleks ārā no biksēm vai arī necentīsies nokancalēt “Mēs Jūs Mīlam” priekšnesumu, tad es, godīgi sakot, būšu mazliet vīlies…" - ierakstā pauž mūziķis.

Asas kritikas vietā komentāros soctīklu lietotāji norāda, ka vai nu daudzus vienkārši šis konkurss vairs īpaši neinteresē, vai to, ka priekšnesums paticis.

"Nez. Es teiktu labākais koncepts. Pat atļāvos nobalsot," pauž komentētājs.


"Pārsvarā visiem ir vienalga. Nevajag tā satraukties," uzskata komentāra autors.

Kritiku soctīklos par priekšnesumu paudusi pētniece Zane Radzobe: "Mani samulsināja Eilanda gabals. Sakiet, lūdzu, kas tas bija? Politisks steitments? Jo dziesma it kā nē. No otras puses - visā, sākot ar priekšnesumu, beidzot ar intervijām - Ralfs tak demonstrēja, cik viņam tas viss pofig… Kaut kādi pretēji mesidži."

"Viss priekšnesums bija ar tādu vai nav vienalga vaibu. Haltūra. Rojs vairs nevienu nešokē, nepārsteidz - vakardienas ziņas. Vienīgais, kurš centās bija plikpaurainais vīrietis, brīžiem par daudz. Nenolasīju ne steitementu, ne ko citu. Atnāca, paampelējās," soctīklos norāda iedzīvotāja.

Tikmēr mūziķis un šova vadītājs Lauris Reiniks soctīklos atklājis, ko par apvinības "Mēs jūs mīlam" priekšnesumu domājuši viņa vecāki: "Mani sencīši šodien dalījās ar iespaidiem par Supernova pusfinālu. Patika viskautkas , arī @RalfsEilands numurs. Teica, nu baigi garo dāmu Ralfiņš atradis, bet laba. Paskaidroju un iepazīstināju ar Roju. Bet vienalga patika. Labs numurs."

Jau vēstīts, ka sestdien, 5. februārī "Supernovā" izvēlētas 10 dziemas, kas pēc nedēļas - 12. februārī - sacentīsies par iespēju doties uz Eirovīziju.

Par iespēju doties uz Eirovīziju pēc nedēļas šovā “Supernova” finālā sacentīsies: "Inspo" - "A Happy Place"; Aminata - "I’m Letting You Go"; Linda Rušeniece - "Pay My Own Bills"; "Mēs jūs mīlam" - "Rich Itch"; Elīna Gluzunova - "Es pabiju tur"; "Citi zēni" - "Eat Your Salad"; "Bermudu divstūris" - "BAD"; "Bujāns" - "He, She, You & Me"; Miks Galvanovskis - "I’m Just a Sinner"; Raum - "Plans".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:16

Jaunākās diskusijas