Nelaime Maira Brieža ģimenē

tautaruna.lv 12.februāris 2022, 16:20
 
Romāns Kokšarovs/F64
Cīņā ar vēzi zaudējis un mūžībā devies Maira Brieža māsas Santas vīrs un dēliņa tētis Jānis Trūps. Iepriekš vīrietim tika publiski lūgta līdzcilvēku palīdzība.

Par vīra nāvi sociālajos tīklos raksta Santa.

"Jānim cīņa beidzās šonakt, viņš iemiga saldā, dziļā miegā un vairs nevarēja atdzīvināt.

Paldies visiem, kas ticēja un lūdza. Es darīju visu, kas bija manos spēkos, bet ļaunā diagnoze bija spēcīgāka, diemžēl... Man sirds ir sasista sīkos kristāla gabaliņos, man ir ļoti smagi un grūti.

Lūdzu aizlūgsim par Jāni viņš bija labākais vīrs,dēls un tētis savam pirmdzimtajam dēliņam, kas tagad palika par bārenīti, bet es darīšu visu un audzināšu kā Jānis bija vēlējies.
Jānis bija īsts cīnītājs un viņš cīnījās līdz pašam pēdējam elpas vilcienam.
Viņš vienmēr būs manā sirdī."

Iepriekš vēstījām, ka Latvijas boksera Maira Brieža māsas Santas vīram Jānim konstatēts ļaundabīgs audzējs 3. stadijā. Audzējs tika izoperēts, bet Latvijas ārsti atteikušies no turpmākas ārstēšanas un izrakstījuši Jāni uz mājām. Taču Santa nepadevās un sazinājās ar klīnikām ārvalstīs.

"Šodien saņēmām magnētiskās rezonanses atbildes, kas nebija tik labas kā pagājušo reizi. Jānim ir jādodas uz Vāciju pēc iespējas ātrāk, jau trešdien. Mums 31 000 eiro jau vajag līdz trešdienai samaksāt, lai viņu varētu uzņemt klīnikā. Kopā vajag 39 000 eiro. Šie tūkstoši ir mūsdienās dzīvības vērti. Kopējiem spēkiem ļausim Jānim turpināt dzīvot. Tiks izmantotas ģenētiski piemeklētas zāles ko Vācieši piemeklēja veicot audzēja DNS," janvārī, kad Jānim atkārtoti tika lūgta palūdzība, rakstīja Santa.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:58

Jaunākās diskusijas