Neticami, bet fakts! Vīrietis ar Covid-19 slimo jau 14 mēnešus

tautaruna.lv 12.februāris 2022, 17:10
 
f64.lv, Romāns Kokšarovs
Stambulas iedzīvotājs Muzafers Kajasans ar koronavīrusa infekciju saslima 2020. gada novembrī. Viņš ir karantīnā jau 14 mēnešus un regulāri veic Covid-19 testus. Katrs no viņa 78 testiem bija pozitīvs.

Ar leikēmiju slimais vīrietis tika ārstēts slimnīcā. Viņš tika izrakstīts, bet pozitīvs izrādījās Covid-19 tests, kura dēļ viņam lika doties karantīnā.

Kopš tā laika 56 gadus vecajam turkam regulāri tika veiktas infekcijas pārbaudes, un katru reizi testa rezultāts ir pozitīvs. Viņš ir spiests dzīvot viens, neredzot savus mazbērnus. Vīrietis vērsās pie varas iestādēm, cerot uz palīdzību.

“Pirms trīs gadiem man tika veikta kaulu smadzeņu transplantācija. Operācija bija veiksmīga. Tad es inficējos ar koronavīrusu. Tikai 14 mēnešu laikā es veicu apmēram 78 pārbaudes. Katru reizi testi ir pozitīvi. Kad mēs jautājam mūsu zinātniekiem un ārstiem, viņi saka, ka mana imūnsistēma ir vāja, jo man ir leikēmija, un viņi uztur mani pie dzīvības 14 mēnešus ar zālēm, ko viņi izraksta. Tas ir ļoti sarežģīts process. Tas ir smags process gan tiem, kas strādā slimnīcā, gan mums,” sacīja Kajasans.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:21

Jaunākās diskusijas