Ķirsons atklāj, kāda ir vidējā alga "Lido"

tautaruna.lv 20.oktobris, 15:13
 
Lauris Aizupietis/F64
"Lido" restorānu tīkla dibinātājs Gunārs Ķirsons kanāla TV 24 raidījumā "Uz līnijas" atklājis, kāda ir vidējā alga viņa dibinātajā uzņēmumā.

G. Ķirsons atklāj, ka vidējā alga uzņēmumā ir aptuveni 800 eiro, bet jaunajā uzņēmumā tie būšot 1200 eiro "uz rokas".

"Tā vismaz es esmu paredzējis," par algām jaunajā uzņēmumā saka G. Ķirsons.

Runājot par iespējamu algu samazināšanu, ņemot vērā pandēmijas laiku, G. Ķirsons norāda: "Šodien samazināt kategoriski nevar, tikai jāpaceļ darba algas."

G. Ķirsons norāda, ka ņemot vērā cenu pieaugumu dažādiem pakalpojumiem, algām ir jāaug.

"Vienīgais, ļoti žēl, ka būs jāceļ cenas nedaudz, bet mēs turēsimies maksimāli cikt tik var," saka uzņēmējs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram kanālā.

Komentē 12

 
Anonīms
 

Kā sauc parādību, ka pieci ar 500€ algu un viens ar 2500€ dod vidējo 800€ algu?

20.oktobris, 15:57 Atbildēt

800 euro nemaksa uz rokas,a vienogi ofisa stradajosajiem prieksniecinveidigajiem.

20.oktobris, 16:27 Atbildēt

Tur neko nevar darīt. Atliek vien labsirdīgi pasmaidīt. :)

20.oktobris, 16:32 Atbildēt

Neesmu tur strādājis, tikai ēdis un neko nemācēšu pateikt. Kāpēc lai tā nebūtu ?

20.oktobris, 16:52 Atbildēt

Nu nu nuuuu..knapko 600 uz rokas

20.oktobris, 17:27 Atbildēt

Toties paēdis līdz ūkai. Cerams, ka par ēšanu no algas neatskaita.

20.oktobris, 20:12 Atbildēt
Inese Meluškāne > izidors.m.rkak.ns

Kas tur strādā,nemāk vairs ēdienu novērtēt.

21.oktobris, 21:22 Atbildēt

Kā strādā,tā maksā.Iet visādi.Laiki tādi neparedzami.

21.oktobris, 21:20 Atbildēt

Varbūt - ka maksā,ta strādā. Un nevajag vainot laikus...

22.oktobris, 20:53 Atbildēt

Manai sievai tāda pat strīpa vēdera lejasgalā kā Ķirsonam uz zoda. Uzbudina

21.oktobris, 22:23 Atbildēt

:D

22.oktobris, 14:15 Atbildēt

Vidējā temperatūra slimnīcā 36.8 tāpat ar algām.

21.oktobris, 23:18 Atbildēt
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:00

Jaunākās diskusijas