"Pirmā Eiropā savā stulbumā"; žurnāliste par vakcināciju Latvijā

tautaruna.lv 20.oktobris 2021, 10:30
 
Gints Ivuškāns/F64
Ārzemēs dzīvojošā latviešu žurnāliste Ieva Alberte sociālajā vietnē Facebook veltījusi asu kritiku vakcinācijas apjomiem Latvijā.

Žurnāliste ierakstā norāda, ka jau otro gadu ir spiesta atlikt savus plānus doties brīvdienās uz dzimteni Covid-19 dēļ.

"Otro gadu-nevaru, jo ir Kovid. Pērn vel nebija vakcīnas. Nelidojām. Plus sēdēt 14 dienas pēc tam dzīvoklī Vācijā - sorry. Arī Ziemassvētki jau otro gadu bez ģimenes. Jo kādam no Jums svarīgāk par visu ir nevakcinēties un nezinot aplaist. Un kopīgi ar Gobzemu un Šleseru esat paveikuši to, ka Latvija ir pirmā Eiropā savā stulbumā," skarba ir Alberte.

Viņa atklāj, ka tikko uzzinājusi, ka kāda drauga mamma nomirusi no Covid-19.

"Var jau teikt, ka tā ir izvēle, ka nevar neko pārmest utml, bet jāsaprot tad arī tas, ka rīt nebūs vietas Jūsu lauztajai kājai vai sāpošajam vēderam. Ja es būtu Kariņš, es nevis nelaistu nevakcinētos lielveikalos,bet - slimnīcās. Lai ārstē savu kovidu citur. Lai klepo pie dižozola! Paši izvēllējās šo slimību izslimot alternatīvi. Ja jau top skola nevakcinētajiem, pēdejais laiks atvērt savu slimnīcu, kur visas vainas atņem ar alvejas sakni," uzskat žurnāliste.

Viņa atklāj, ka arī draugu lokā ir tā dēvētie antivakseri, taču viņa nemēdzot ar viņiem apspriest jauno koronavīrusu, taču žurnālistei "beidzot ir gana".

"Turējos labi, bet nu man beidzot ir gana-lūdzu ejiet ārstēties bērzu birzīs, ģipsējiet paši. Neaizņemiet vietu tiem, kam patīk medicīna un, ir to pelnījuši."

Ieva Alberte ir latviešu žurnāliste, kura specializējas cilvēkstāstu un interviju veidošanā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:05

Jaunākās diskusijas