Sieviete par pieredzēto pie ezera: Joprojām trīc rokas

tautaruna.lv 20.oktobris 2021, 17:30
 
Dmitrijs SUĻŽICS, F64 Photo Agency
Daļa cilvēku ir, sauksim lietas īstajos vārdos, ir cūkas - aiz sevis neko nesavācot, esot dabā. Lielās Talkas atradumi apliecina - dabā tiek izmests pats neiedomājamākais. Un nereti šo atkritumu slazdos iekrīt dzīvnieki.
"Joprojām trīc rokas, bet gribēju padalīties ar notikušo... varbūt kāds makšķernieks aizdomāsies un tomēr savāks pēc sevis...
Ar mazāko meitu gājām barot pīles. Tā viņai mīļākā nodarbošanās. Ejot klāt ezeram pamanīju 2 sievietes,kuras kaut ko rāda uz ūdeni un savstarpēji sarunājas, bet es sākumā pat nesapratu par ko.
Iedevu Martai auzu pārslas un tad pagriezos pret gulbjiem. Ieraudzīju, ka jaunajam no mutes karājas pludiņš, bet viņš ir aktīvs un ēd pārslas. Uzņēmu video ar domu sūtīt Anetei no Drauga Spārns, lai lūgtu konsultāciju kā palīdzēt. Es viņai arī nekavējoties zvanīju un runājām, ka ir 2 opcijas. Vai nu izvilināt viņu krastā ar auzu pārslām vai saukt VUDG.
Te piebildīšu, ka man ir bail no gulbjiem. Bet mazulis pavisam tuvu krastam ēda auzu pārslas un nāca arvien tuvāk. Runājot ar Aneti, gulbis pienāca pusmetra attālumā no manis.
Kad pastiepa kaklu uz manu pusi pēc pārslām, es sagrābu pludiņu rokā un viegli pavilku. No gulbja kakla iznāca ārā vairāk nekā pusmetru gara makšķeraukla ar maizi galā...
Piezvanīju atpakaļ Anetei un izrunājām, ka gulbis neizskatās savainots (turpmākās dienas pavērošu viņu) un atstājams turpat.
Ļoti paveicās, ka āķis nebija ieķēries kaklā.
Nu tāds mums vakara piedzīvojums. Pievienoju video, kurus filmēju Anetei.
Lūdzu, nepaej garām dzīvniekam nelaimē. Ja nezini kā palīdzēt vai pats nevari to izdarīt, zvani pašvaldības policijai - viņi novirzīs pie pareizās patversmes," facebook raksta Linda.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:09

Jaunākās diskusijas