Kādā dzīvoklī Pārdaugavā pastrādāts cietsirdīgs noziegums

tautaruna.lv 20.oktobris 2021, 20:14
 
F64
Cietsirdīgs noziegums pastrādāts Pārdaugavā, dzīvoklī Slokas ielā. Visticamāk, attiecību skaidrošanas laikā divu vīriešu konflikts pāraudzis kautiņā un viens aizstāvoties vai uzbrūkot ķēries pie aukstā ieroča, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Pievakarē ļaudis, kuri mitinās Slokas ielā, jau gatavojās doties pie miera, kad viņus negaidīti pārsteidzis kas vēl nebijis.

“Sākumā bija ”ātrie”, vēlāk viņi aizbrauca. Tad piebrauca policisti un vēl policisti un izveda ārā puisi rokudzelžos,” stāsta pirmā stāva iedzīvotāja.

“Līķi aizveda. (DP: Tiešām?) Jā, ”Akropolis” firmas mašīna piebrauca. (DP: Sieviete, vīrietis?) Nemācēšu atbildēt. (DP: Policisti ar jums arī aprunājās?) Nē, es vienkārši to pa logu redzēju,” saka Slokas ielas iedzīvotājs.

“(DP: Kādu puisi esot policisti izveduši ārā?) Jā, rokudzelžos, iesēdinājuši viņu busiņā. (DP: Vīrieti?) Viņš bija kapucē, nevarēja viņu īsti redzēt. (DP: Pēc miesasbūves gados vecs vai jauns?) Jauns tāds,” norāda vietējā iedzīvotāja.

Spriežot pēc pēdām, ko notikuma vietā atstājuši izmeklētāji, asiņainie notikumi risinājās vienā no nama pēdējiem stāviem kādā dzīvoklī. Tie kaimiņi, kas pazīst īpašuma saimniekus, ir izbrīnīti, jo šis miteklis noteikti nebija tāds, aiz kura durvīm varēja rasties tāda konfliktsituācija, kas prasītu policistu iejaukšanos. Tur esot dzīvojusi kāda sieviete ar savu meitu.

Tas, kas ir zināms šobrīd, aizvadītajā vakarā tiešām ir pastrādāts smags noziegums, to apstiprina Valsts policijā: “Kāds vīrietis ar asu priekšmetu nodarīja miesas bojājumus citam vīrietim, kā rezultātā cietušais no gūtajām traumām notikuma vietā mira. Par šo gadījumu ir uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 116. panta - par citas personas tīšu prettiesisku nonāvēšanu (slepkavību). Saistībā ar šo noziegumu ir aizturēta iespējamā vainīgā persona. Notiek izmeklēšana, un šobrīd izmeklēšanas interesēs plašāku informāciju nevaram sniegt.”

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:24

Jaunākās diskusijas