Sanarkojies garnadzis vēlā rīta stundā Rīgas restorānā meklējis krāsaino metālu

Portāls nra.lv 8.janvāris 2018, 12:24
 
Ilustratīvs attēls
3.janvārī ap pulksten 11.00 no rīta kāda Rīgas restorāna darbinieki izdzirdēja blakus esošajā saimniecības ēkā trokšņus. Tika konstatēts, ka saimniecības ēkas slēdzene ir uzlauzta un tajā atrodas nepiederoša persona.

Pie aizdomās turētās personas tika atrasta soma, kurā, iespējams, atradās restorānam piederošās mantas. Restorāna darbinieki šo personu aizturēja un par notiekošo nekavējoties ziņoja Valsts policijai.

Notikuma vietā ieradās Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Rīgas Kurzemes iecirkņa policisti un aizturēto vīrieti nogādāja iecirknī.

Tika noskaidrots, ka aizturēšanas brīdī vīrietis atradies spēcīgā narkotisko vielu reibumā. Jāpiemin, ka viņš saimniecības ēkā galvenokārt meklējis krāsaino metālu.

1984.gadā dzimušais aizturētais jau iepriekš ir nonācis policijas redzeslokā un sodīts par analoģiskiem noziegumiem.

Saistībā ar notikušo tika uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 175.panta trešās daļas - par zādzību, kas izdarīta iekļūstot telpā, vai ja tā izdarīta no glabātavas. Par šādu noziegumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

4.janvārī aizturētajam tika piemērots drošības līdzeklis - apcietinājums.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:23

Jaunākās diskusijas