Sieviete indējusi savu vīru, pievienojot balinātāju viņa rīta kafijai

tautaruna.lv 21.aprīlis, 18:09
 
Dāvis Ūlands/F64
Kādai sievietei Arizonā izvirzītas apsūdzības par mēģinājumu saindēt savu vīru, viņa rīta kafijai pievienojot virtuves balinātāju. Vīrietis nojauta, ka kaut kas nav kārtībā, un viņam izdevās iegūt pierādījumus par slepkavības mēģinājumu.

Amerikānis Robijs Džonsons gatavojās šķirties no sievas, pāris dzīvoja kopā savās mājās Arizonā. Vīrietis sāka pamanīt, ka viņa kafijas, ko sieva Melodija viņam no rīta gatavoja, garša ir mainījusies. Vīrietis kļuva aizdomīgs un iegādājās ūdens pārbaudes komplektu, kas atklāja, ka viņa dzērienā ir pārāk daudz hlora.

Tad amerikānis virtuvē uzstādīja slēpto kameru. Viņš sāka vērot savu sievu un pamanīja, ka viņa pievieno kafijai noteiktu vielu. Ierakstus viņš nodeva policijai, likumsargi konstatēja, ka sieviete dzērienam pievienojusi balinātāju ar hloru.

Aizdomās turētā tika arestēta, un pratināšanas laikā viņa atzina, ka mēģinājusi saindēt savu vīru, lai saņemtu maksājumus kā karavīra atraitne un kļūtu par mantinieku ģimenes nekustamajam īpašumam Filipīnās.

Aizdomās turamā vienojās ar izmeklēšanu un atzina vainu divos punktos, lai saņemtu maigāku sodu. Melodija Džonsone tiks notiesāta 10. maijā. Viņai draud cietumsods līdz diviem gadiem, taču pastāv iespēja, ka viņa tiks atbrīvota tiesas zālē, jo minimālais sods par viņai inkriminētajiem pantiem ir četri mēneši, kurus viņa jau izcietusi izmeklēšanas laikā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:05

Jaunākās diskusijas