Cēsīs bagāžniekā tiek vizināts kails piekauts vīrietis

tautaruna.lv 10.maijs, 4:00
 
F64
Cēsu pusē divi vīrieši izlēmuši doties pie sava paziņas ar vēlmi kārtīgi izrunāties. Lai saņemtu drosmi, pirms gaidāmās tikšanās viņi malkojuši arī alkoholiskos dzērienus un pēc tam sēdušies pie auto stūres, vēsta "Degpunktā".

Īsi pirms pusnakts patrulējot Cēsu novadā likumsargiem radušās aizdomas par kāda “Citroen” spēkrata darbībām uz ceļa. Apturot automašīnu, policistu šaubas bija pamatotas - vīrietis pie sava braucamā stūres nebija sēdies skaidrā prātā.

Transportlīdzekļa pārbaudes lakā likumsargi nojauta, ka bez iereibušā šofera un viņa blakussēdētāja, automašīnā, iespējams, atrodas vēl kāds pasažieris.

Bagāžniekā tika atrasts kails vīrietis ar miesas bojājumiem. Cietušo vīrieti nogādāja medicīnas iestādē, kur fiksēti viegli miesas bojājumi. Un vēlāk cietušais tika palaists mājās.

Zināms, ka varmāka ar cietušo ir pazīstami. Iespējams, ka pāridarītājs, ņemot talkā sabiedroto, vēlējies izrēķināties personīgu motīvu vadīts. Acīmredzot, bija pienācis īstais laiks, seno paziņu apciemot adresē, lai nokārtot vecus rēķinus.

Šobrīd gan automašīnas vadītājs, gan blakussēdētājs ir aizturēti. Likumsargi skaidro, ka izmeklēšana vēl turpinās.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas