Tēvs noved līdz nāvei sešus gadus veco dēlu, liekot viņam skriet pa skrejceliņu

tautaruna.lv 18.maijs, 4:30
 
depositphotos.com
Amerikas Savienotajās Valstīs tiesas priekšā stājies 31 gadu vecs Ņūdžersijas iedzīvotājs Kristofers Gregors, kurš tiek apsūdzēts sava dēla Korija Mičolo slepkavībā, vēsta "The Sun".

Traģēdija notika 2021. gadā. Korija vecāki Kristofers un Brianna bija šķīrušies, taču dēla audzināšanā piedalījās abi. Pēc tam, kad dēls atgriezās no tēva, Brianna pamanīja uz bērna ķermeņa sasitumus un dažādas traumas. 2021. gada 2. aprīlī viņa aizveda Koriju uz slimnīcu.

Tur zēns pastāstīja ārstam, ka tēvs licis viņam skriet sporta zālē uz skrejceliņa, jo viņš esot “pārāk resns”.

Nākamajā dienā Gregors steidzami nogādāja mazo puisēnu uz slimnīcu, jo pēc gulēšanas viņš nevarēja paiet, skaidri izrunāt vārdus, viņam bija slikta dūša un elpas trūkums.

Slimnīcā zēnam ārsti veica CT skenēšanu, kuras laikā Korijam sākās lēkme. Ārsti mēģināja bērnu glābt, taču zēns nomira. Sākotnējā autopsijā tika konstatēts, ka Korijs miris no traumas ar neasu priekšmetu, ar sirds un aknu sasitumiem, iekaisumu un sepsi.

Gregors tika arestēts 2021. gada jūlijā pēc tam, kad izmeklētāji apskatīja šausminošus novērošanas kadrus no sporta zāles. Video kadros redzams, kā zēns sešas minūtes skrien uz skrejceliņa neapstājoties. Sākumā viņš skrien normālā tempā, bet tad pie trenažiera pieiet tēvs, kurš palielina ātrumu un trases slīpumu, simulējot skriešanu kalnos. Visu šo laiku zēns skrien tēva uzraudzībā.

Tad, nespēdams noturēt tempu, Korijs nokrīt un noripo uz grīdas. Bet Kristofers Gregors paņem savu dēlu un piespiež viņu atkal skriet, lai gan viņš nevar nostāvēt. Korijs nokrita sešas reizes, mēģinot uzkāpt uz skrejceliņa.

Tiesas process joprojām turpinās. Korija māte, kura ir satriekta par notikušo, izveidoja "Facebook" lapu, lai palielinātu sabiedrības informētību par šo lietu.

"Es izveidoju šo grupu, lai cīnītos par taisnību savam dēlam Korijam Mičolo. Viņam bija tikai seši gadi, kad viņa dzīvību atņēma tas, kuram vajadzēja par viņu rūpēties un mīlēt. Viņa tēvs," viņa rakstīja.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas