Izteica piezīmi: pusaudži nošauj vīrieti viņa 12 gadus vecā dēla acu priekšā

tautaruna.lv 20.aprīlis, 15:12
 
F64
Zviedrijā saasinājušās diskusijas par nepieciešamību risināt drošības problēmu ielās pēc tam, kad jauniešu banda dēla acu priekšā nogalināja vīrieti par piezīmes izteikšanu.

39 gadus vecais Mikaels un viņa 12 gadus vecais dēls brauca ar velosipēdiem uz peldbaseinu savā apkaimē Skārholmenā, Stokholmas priekšpilsētā. Kādā pazemes pārejā dēls ar tēvu saskārušies ar jauniešu bariņu, kuriem vīrietis it kā aizrādījis par viņu uzvedību. Kāds no kompānijas izvilka šaujamieroci un nāvējoši iešāva viņam galvā. Dēls izsauca palīdzību, zvanot 112 un uz mājām. Pagaidām neviens no uzbrucējiem nav aizturēts, vēsta "Европейская правда".

Ģimene stāsta, ka Mikaels pēc dabas bijis aktīvists un bieži varējis aizrādīt. Vietējie mediji vēsta, ka viņš iepriekš bija vērsies policijā par jauniešu noziedzību šajā rajonā.

Slepkavības vietā masveidā sāka ierasties pilsētas iedzīvotāji, kas nesa līdzi ziedus un sveces, un sabiedrībā sākās pārmetumi, ka varas iestādes nedara pietiekami daudz, lai ielās nodrošinātu kārtību. Premjerministrs Ulfs Kristersons, kurš arī ieradās notikuma vietā kopā ar citiem politiķiem un amatpersonām, slepkavību nosauca par "šausmīgu un neiedomājamu".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

20.aprīlis

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:04

Jaunākās diskusijas