FOTO: Miljardieris, kurš jauneklīga izskata dēļ pārlēja sava dēla asinis, parāda, kā izmainījies viņa izskats

tautaruna.lv 20.aprīlis, 1:30
 
pexels.com
Miljardieris Braiens Džonsons, kurš ir gatavs uz visu, lai saglabātu mūžīgu jaunību, aicināja mikroblogošanas vietnes "X" lietotājus novērtēt viņa izskatu, raksta "Daily Star". Braiens vietnē "X" ievietoja trīs fotogrāfijas, kuras uzņemtas 2018., 2023. un 2024. gadā. Vietnes lietotājiem bija jābalso, kurā no fotogrāfijām viņš izskatās vislabāk.

Neparastās aptaujas rezultāti bija pārsteidzoši.

Braiens Džonsons ir plaši apspriests miljardieris, kurš jauneklīga izskata vārdā ir gatavs uz visu. Viņš ir veicis neskaitāmas plastiskās operācija un citas skaistumkopšanas procedūras, lai aizkavētu novecošanos, ēd veselīgi un regulāri sporto. Tomēr vispārsteidzošākā lieta, ko viņš jauneklīguma vārdā ir darījis, ir pārlējis sava 17 gadus vecā dēla asinis. Viņš ticēja, ka ar tām viņš varēs palikt mūžīgi jauns. Tiek lēsts, ka viņš šobrīd, lai apturētu novecošanos, iztērējis aptuveni pusmiljardu dolāru.

Braiens apgalvo, ka viņa pūliņi atgriezt jauneklīgu izskatu ir vainagojušies panākumiem. Viņš ne tikai izskatās jaunāks, bet ir arī pamanījis, ka arī dažādas ķermeņa funkcijas ir uzlabojušās, tajā skaitā viņš apgalvo, ka ir uzlabojies viņa ādas stāvoklis, erekcija un plaušu veselība.

Vietnē "X" ievietojot trīs dažādos laika posmos uzņemtas fotogrāfijas, visticamāk, ka miljardieris negaidīja šādus rezultātus. Viņam ir svarīgs ne tikai tas, kā viņš izskatās spogulī, bet arī ko par viņu domā citi.

Salīdzinot 2018. gadā uzņemto fotogrāfiju ar šogad iemūžināto kadru, var manīt pamatīgas izmaiņas miljardiera vaibstos.

Interesanti, ka, aptaujā norādot, kurā fotogrāfijā viņš izskatās vislabāk, rezultāti nebija tādi, kādus viņš gaidīja. 39,4% cilvēku atzina, ka miljardieris vislabāk izskatās šogad uzņemtajā fotogrāfijā, 9,4% - 2023. gada bildē, bet veseli 51,2% cilvēku ir pārliecināti, ka viņš vislabāk izskatījies 2018. gadā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:07

Jaunākās diskusijas