Krievijas mediji raksta, ka Zelenskis lieto smagas narkotikas

tautaruna.lv 20.aprīlis, 12:40
 
depositphotos.com
Krievijas psihiatrs Vasīlijs Šurovs sarunā ar medijiem sacīja, ka Ukrainas prezidents Vladimirs Zelenskis ilgstoši lieto psihostimulantus, vēsta "Topnews".

Eksperts skaidroja, ka šādus pieņēmumus liek izdarīt politiķa apmulsušās runas un pastāvīgais satraukuma stāvoklis.

Pēc Šurova teiktā, iepriekš bijušais aktieris Zelenskis ātri un lieliski apguva garus tekstus, taču tagad situācija ir acīmredzami mainījusies.

Psihiatrs uzskata, ka par politiķa neadekvāto stāvokli liecina Ukrainas prezidenta “nekoptais” izskats. Arī Zelenska runa ir kļuvusi neskaidra, viņa seja un balss neliecina par veselu cilvēku. Balss tembrs ir mainījies, un uz sejas ir manāms pastāvīgs pietūkums.

Tas nevarēja nepiesaistīt speciālistu uzmanību, uzskata Šurovs. Viņš skaidroja, ka visi eksperti, kas analizēja politiķa stāvokli, nonākuši pie tāda paša secinājuma.

“Viņš lieto psihostimulantu, viņa apkārtējā vidē vairākkārt apstiprināts, ka tā ir smaga narkotika (kokaīns), attiecīgi mēs redzam dažādus apstākļus. Mēs redzam, ka viņš var būt pārlieku uzbudināts, pazaudēt domas vai, gluži otrādi, var būt "bremzēts",” stāsta psihiatrs.

Piecu gadu laikā, uzraugot viņa stāvokli, ārsti nonāca pie secinājuma par vispārēju Zelenska personības degradāciju. Turklāt viņš nerīkojas tā, kā pienākas valsts vadītājam, bieži demonstrējot spēcīgas un nepiedienīgas emocijas, raksta krievu mediji.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:04

Jaunākās diskusijas