Kamdēļ krievijai vajadzēja uzbrukt Ukrainai?

DŽA

Krievija, kaut totalitāra valsts, mierīgi sadzīvoja ar pārējām pasaules valstīm. Bet, nē, kremlim vajadzēja karu Eiropas centrā. 

 Krievija uzbruka jau 2014.gadā, tad Ukraina bija vāja. Krievijai izdevās okupēt Krimu un daļu Austrumukrainas. Rietumi klusēja. Jā, sankcijas, bet tikai.

Bet kremļa režīmam nepietiek, vajag visu Ukrainu. Un uzbruka.

 Uz ko kremlis cerēja un paļāvās?

1. Ukrainas armija nav gatava valsts aizsardzībai, Kijevu ieņemsim trijās dienās. Nesanāca, Ukrainas armija bija labi sagatavota cīņai. 

2. Ukrainā dzīvo daudz etnisko krievu, viņi krievijas okupantus ar puķēm sagaidīs. Atkal nesanāca, Ukrainas krievi bija par Ukrainu, savu zemi!

3. Rietumi, NATO, Ukrainai nepalīdzēs. Tā bija kremļa fašistu režīma lielākā kļūda. Pasaule atbalsta Ukrainu. Ne tikai EU un NATO, bet arī Japāna un Dienvidkoreja. Krievijas ekonomika pret NATO valstu un Japānas, Dienvidkorejas ekonomiku? Krievija ir punduri. 

23.aprīlis, 21:03 (23.aprīlis, 21:25 - labots)
V ilis Gutmanis

Izraisa dziļu interesi tas fakts ka autors pastāvīgi atkārto vienas un tās pašas muļķības. Varbūt tā ir vecuma plānpratība vai arī informācijas apjoms aprobežojās ar minimālu informācijas daudzumu kur Ukrainas režīms ir balts un pūkains.

1 Kaut kā ... ir aizmirsies tas fakts ka par Kijevas ieņemšanu trijās dienās kladzināja rietumu mēdiji.Ja jau kā ... te stasta ka Ukrainas armija bija tik labi sagatavota ko tad viņi no paša sākuma sāka bizot pa pasauli un diedelēt gan naudu gan ieročus. Kuri kaut kādā mistiskā vaidā paradijās ne tur kur viņi bija paredzēti.

2 Jā Ukrainas austrumu reģionos ir etniskie krievi un Kijevas režīmam vajadzēja piekrist viņu autonomijai un neuzpiest movu kuru tā starp citu paši nepārvalda, tiem kam šī valoda ir sveša. Būtu Ukraina palikusi savās robežās un nebūtu nekāda konflikta. Tā ka pie vainas nav Krievija bet Kijevas režīms.

3 Rietumi  visu astoņu gadu laikā kamēr  it kā pastāvēja Minskas vienošanās  grūda iekšā savu bruņojumu dimžēl nekas no tā nesanāca. Viss kas tika savests astoņu gadu laikā tika vai nu iznīcināts vai pazaudēts. No tā ko Kijevas klauns sanabago pa pasauli nekas pāri nepaliek. NATO vastu arsenāli ir tukši bet lai saražotu to kas ir palaists vējā nepietiek jaudas. Japānas ekonomika, nu nevajag smīdināt tautu, jo ta tāpat kā visā eiropā ir dziļā krīzē. Dienvidkoreja varbūt varētu pateikt ka jā tikai par savām piegādēm vinā vēlās samaksu. Tā sakot no rīta nauda vakarā ieroči un nekā savādak. Kaut gan arī ar to Dienvidkoreja pārak nesteidzās jo pašiem var rasties konflikts Ar Ziemeļkoreju.

Tā kā kurš ir un kurš nav punduris nav pat apspriežams jautājums jo Krievija atšķirībā uz tik atbalstītās Ukrainas fona nodrošina sevi ar brņojumu kura pilnīgi petiek lai visa šī palīdzība Ukrainai tuvotos nullei.

23.aprīlis, 23:07
Aleksandrs78

https://www.youtube.com/watch?v=lBfHEotVcgk 

Beidzot viena skumji-uzjautrinoša saruna par "krievu pasaules" jaukumiem ar tās zombētu upuri!

24.aprīlis, 1:02
V ilis Gutmanis

Aleksandrs78

Jums tā patīk 95 kvartāla izstradājumi ka jūs tos uztverat  patiesus notikumus?

24.aprīlis, 7:12
Latvian pagan

Krievijā vienkārši dominē fašisma ideoloģija. Viss ir cilvēku prātos. Krievi vienalga atrastu dajebkādu iemeslu karam, lai tikai apmierinātu savu sakāpināto (pārāk lielo) pašvērtējumu un savu militāro kultu. Mani pārsteidz, ka krievi ārpus Krievijas nesteidz nosodīt Krieviju. Krievi pauž solidaritāti ar Kremļi un krievu tautā valdošo apziņu. Tas mani biedē un rada pamatotas šaubas, vai krievi maz ir spējīgi laboties. Vieglāk ir Krievijai atņemt valstiskumu vismaz uz 50 gadiem un sadalīt to pa daļām līdzīgi, kā bija ar Vāciju pēc Otrā pasaules kara. Tām tautām, kuras grib no Krievijas izstāties, jāļauj to darīt. Krievija drīkst palikt Moskavijas vēsturiskajās robežās, bet ne lielāka. Uzreiz daudzas problēmas pagaisīs kā nebijušas. 

24.aprīlis, 10:07
Latvian pagan

Vili Gutmani (cilvēks ar zagtu vārdu un uzvārdu), no malas tu izskaties par radikālu krievu pasaules aizstāvi. Tālāk tu demonstrē antisemītismu un naida runas par Izraēlas likvidāciju (citā šā foruma sadaļā), kas jau atbilst radikālam islāmistam. VDD būtu ar tevi jāparunā un jāved tevi pie prāta/ pie ārsta.

Var gadīties, ka tu raksti no Krievijas un lieto VPN, lai imitētu Latvijas IP adresi. Tad ir jāvēršas pie pakalpojumu sniedzēja, kas Latvijā uztur ar Krieviju saistītus serverus. Bet tevi ir jābano. 

24.aprīlis, 10:14
Latvian pagan

Slava Ukrainai! Varoņiem slava! Putler kaput. 

24.aprīlis, 10:16
DŽA

Idiotam v ilim- čata ruletes nav iestudēti humora raidījumi, nē. Ukrainas blogeri vāc ziedojumus priekš ZSU kaujas droniem. Un rezultatīvi! Tālāk jau nāk Ukrainas ZSU video no droniem. Tie ir forši. Šodien vienu tādu noskatījos- Ukrainas drons iemeta granātu tieši okupantu BMP lūkā, sprādziens, pieci orki atstāja bruņumašīnu, bet- bāc, otrā granāta...viss. Viens gan vēl rāpoja, bet ar norautu kāju tālu neparāpot...

Tos video, idiot v ili, var saukt par "kvartāls 24", man tie patīk. 

Bet fašistu orkiem patīk nomirt Ukrainā. Par ko viņi mirst? Viņi paši to nezina, laikam moskoļu nacionālais sporta veids.

24.aprīlis, 10:40 (24.aprīlis, 10:45 - labots)
DŽA

Jā, pagān, fašistu atbalstītāji ir jābano...Begemot, norauj viņiem galvas :)

24.aprīlis, 10:48
V ilis Gutmanis

Pagānēn

Tā vien izskatāska pie daktera kas jums palīdzētu savestkārtībā galvu būtu jāapmeklē tieši jums. Jo gavā jums ir visneiedomājamākā putra. Jūs gribat Sadalīt Krieviju? Nu tad atverat vēstures grāmatu un painteresējaties kas ar tiem Krievijas dalītājiem ir noticis.  Kaut gan domāju ka nosaukt jūs par vilvēku nebūtu pareizi vairāk jūsizskataties pēc šejienes nacistu pēcteča šizoīdu. Ja tomēr esat cilvēks ieteiktu steidzami griezties pie garīgo slimību speciālista var būt iespējams jums saglabāt apziņas atliekas lai varētu atgriezties normālā sabiedrībā. Un bez visa pastāv vēl viens jautājums ja jau jums rūp tā Ukraina tad ko jūs te sežat un plātaties, braucat uz Ukrainu tur jūs sagaidīs ar atvērtām rokām. Tad arī varēsit cīnīties par Krievijas sakāvi. Tikai ja nedod dies jūs tur iesit bojā nevainojat nevienu citu izņemot jūsu paša nepārdomāto rīcību. Man atšķirībā no jūsu aizgalda vairāk rūp taskas notiek Latvijā. Jo tādi kā jūs to vien dara lai Latvija paliktu par tādu valsti kur no latviešienav ne smakas.

24.aprīlis, 10:57
V ilis Gutmanis

Izraisa interesi vai pašam ... galva uz pleciem ir vai tikai vieta kur cepuri uzvilkt. Tas ka jūs svēti ticat ka Ukraiņu iestudējumi uz čata ruletes fona nav režisēts veidojums ir jūsu problēma. Jo tiem kam ar veselo saprātu nav viss kārtībā arī tic tādiem iestudējumiem.

24.aprīlis, 11:01
DŽA

Idiot v ili, tev galvā smadzeņu nav, tātad, vienīgais iemesls tavas galvas esībai, ir tas, lai to varētu noraut:) Begemot?

24.aprīlis, 11:38
DŽA

Kādēļ krievu zaldāti mirst Ukrainā? Par ko? Krievijai neviens uzbrucis nav!

24.aprīlis, 12:46
V ilis Gutmanis

Na izskatās ka tas Begemomots jums to galvu jau sen norāvis jo pastāvīgi kladzinat nezinu, nesaprotu.

24.aprīlis, 15:21
DŽA

Jā, kādēļ krievijai vajadzēja sākt karu, paliekot par pasaules izstumtu un nicinātu pseidovalsteli? Ko krievija ar to ir ieguvusi? Atbildes nav. 

24.aprīlis, 16:23
V ilis Gutmanis

Buratīno aizgāja pie Karlo papus un sūdzās kāpēc mani sauc pr Ukraini. Neraudi dēliņ tāpēc ka tu esi viss no koka.

24.aprīlis, 17:38
Stāstnieks

Dža, tik atkārto vienu un to pašu. Tipisks Danninga-Krigera efekta piemērs.

24.aprīlis, 17:56
DŽA

Nesapratu. Atbildes uz jautājumu nav. Varbūt tu pateiksi to, ko krievija ieguva? Nē, tas, ka v ilis ir amēba, tas skaidrs. Bet tu, stāstnieks, tak spēsi atbildēt- ko krievija ieguva? 

Domāju, nespēsi, jo krievija visu zaudēja. 

24.aprīlis, 18:03
DŽA

Jā, 2014.gadā krievija okupēja Krimu un daļu Austrumukrainas. Bet tas arī neies- neviena pasaules valsts, neatzīst Krimu kā krievijas teritoriju. Krievijas okupēta Ukrainas zeme, kura būs jāatdod Ukrainai. Arī Austrumukrainas zemes kremlim atstāt nāksies. Dirsā kremļa fašistu režīms ir.

24.aprīlis, 18:17
Stāstnieks

Tu jau to iepriekš esi vairākas reizes jautājis un esi saņēmis atbildes. Vienkārši pārlasi.

P.S. Krievi tieši tagad iet uz priekšu, nevis taisās ko atstāt.

24.aprīlis, 19:11

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:41

Jaunākās diskusijas