Jorkas hercogiene pieļauj kļūdu, pieminot mirušo karalieni

tautaruna.lv 27.aprīlis, 14:30
 
AP/Scanpix/Leta
Karaļnama fani ir ļoti acīgi un pamanījuši, ka, godinot mirušo karalieni Elizabeti II, viņas dzimšanas dienā Jorkas hercogiene Sāra Fērgusone pieļāvusi apkaunojošu kļūdu, raksta "Daily Star".

Mirušās karalienes dzimšanas diena bija 21. aprīlī. Izrādot cieņu bijušajai karalienei, ģimene un tuvākie cilvēki dažādi atcerējās un pieminēja šo dienu.

Hercogiene Sāra Fērgusone sociālajā medijā "Instagram" dalījās ar mīļu ierakstu, kas veltīts bijušajai sievasmātei dzimšanas dienā.

Jauko žestu aizēnoja pavisam vienkārša, bet karaļnama fanu vidū nozīmīga kļūda, kuru viņi izcēla publiski.

Hercogiene "Instagram" ievietoja karalienes Elizabetes II fotogrāfiju un klāt piekrastīja: "Šodien mēs atceramies nelaiķi karalieni Elizabeti II, kas būtu bijusi viņas 97. dzimšanas diena. Paldies par visu, ko mums esi iemācījusi, par to, ka bijāt nelokāma vadītāja un dārgs draugs. Mums tevis ļoti pietrūkst."

Kā izrādās, hercogiene bija pieļāvusi kļūdu, minot karalienes vecumu. Fani bija acīgi un komentāros norādīja, ka karalienei būtu palikuši nevis 97 gadi, bet viņa svinētu 98. dzimšanas dienu.

Elizabete II bija Apvienotās Karalistes un Sadraudzības personālūnijas karaliene. Viņas kronēšana notika 1953. gada 2. jūnijā. 2015. gada 9. septembrī Elizabete II kļuva par visilgāk valdījušo britu monarhu, apsteidzot savu vecvecvecmāmiņu karalieni Viktoriju.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas