Tviteristi šūmējas: zīmēšanu uz vilcieniem grib pielīdzināt valsts nodevībai

tautaruna.lv 27.aprīlis, 12:30
 
pixabay.com
Jau vairākkārt vēstīts, ka jaunos Pasažieru vilcienus apskādējuši grafiti zīmētāji. Lai iebiedētu potenciālos pārkāpējus, izskanējusi ideja grafiti zīmētājus pielīdzināt valsts nodevējiem un piespriest tiem attiecīgi šim pārkāpumam piemērotu sodu.

Par šo mikroblogošanas vietnē "X" izcēlusies neizpratnes pilna diskusija: "Es pareizi sapratu? Progresīvie vēlas grafitī uz vilciena klasificēt kā dzimtenes nodevību?"

Komentētāji nesaredz saistību ar grafiti uz vilcieniem ar valsts nodevību. vairākkārt tiek piesauktas vecās Eiropas valstis, kurās ar grafiti apzīmēti vilcieni ir ikdiena: "Beļģijā visi iekšzemes vilcieni ir apzīmēti - un nekas! Toties iekšā vagonos ir tīri un mājīgi, un arī paši vilcieni pienāk un atiet tieši laikā..."

"Tad viņi ir par mākslu vai nē? Tad jau to Brektes skricelējumu uz skolas sienas var klasificēt kā nodevību"

Tajā pašā laikā citi komentētāji šādā idejā saskata uzmanības novēršanu no daudz lielākām problēmām valstī: "Vai varētu būt tā, ka šādi grozījumi tiek bīdīti, lai iebiedētu protestētājus un netraucētu mangāna kravu plūsmu Krievijas virzienā? Tas nekas, ka PV iniciē, vilciens ir un paliek vilciens."

"Lai novērstu sabiedrības uzmanību no valsts izlaupīšanas, šādas pseidoproblēmas kā neesoši valsts noziegumi, aizvēsturiski sexa skandāli, zemjostas pastāstiņi kopš 1917.gada birs kā no pārpilnības raga. Pagaidām tas nevainojami darbojas."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas