Stjuarte nosauc, kuras ir sliktākās sēdvietas lidmašīnā

tautaruna.lv 5.maijs, 2:30
 
pexels.com
Eksperte atklāj, kuras ir pašas sliktākās sēdvietas lidmašīnā tiem cilvēkiem, kuriem ātri paliek slikta dūša, vēsta "The Sun".

Pieredzējusī stjuarte, kura "British Airways" aviokompānijā strādā jau septiņu gadus, dalās ar ieteikumiem, kā tikt galā ar tā saukto "gaisa slimību" jeb slikto dūšu lidojot.

Ir pavisam normāli, ja lidojuma laikā rodas turbulence. Lielai daļai pasažieru tā var radīt vien izbīli, kamēr citiem var kļūt nelabi.

Stjuarte min, ka nereti pie sliktās dūšas var būt vainojama arī sēdvieta. Sēžot atsevišķās sēdvietās, turbulence var tikt izjusta pastiprinātāk.

Stjuarte norāda, ka visvairāk turbulenci izjūt pasažieri, kas sēž lidmašīnas aizmugurē. Tiem cilvēkiem, kuriem mēdz palikt slikti lidojot, ieteicams nesēdēt lidmašīnas pakaļgalā. "Turbulence vienmēr ir sliktāka lidmašīnas aizmugurē, jo lidmašīnas aste var lēkāt uz augšu un uz leju."

"Ja vēlaties vienmērīgāku lidojumu, vislabākā vieta, kur sēdēt, ir salona vidū, netālu no spārniem," iesaka stjuarte.

Tāpat viņa iesaka, ja jums paliek slikti lidojot, tad ieteicams turēt ieslēgtu kondicionieri, vēsais gaiss palīdzēs justies labāk. Ja lidmašīnas salonā ir pieejami televizori, tad skatoties izklaides pārraides varat novirzīt domas no sliktās dūšas. Kā arī nav ieteicams šādos brīžos pārvietoties pa lidmašīnas salonu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas