Kādēļ ukraiņi negribēja dzīvot draudzīgi ar krieviju, kamdēļ karu gribēja?

DŽA

Skatījos krievu blogera sarunu ar Ukrainas vēsturnieku, moskalis uzdeva šo jautājumu. Ukrainis viņu pasūtīja virzienā pie krievu kuģa.

Krievu blogers to esot jautājis daudziem ukraiņiem, bet, re- neviens nespējot atbildēt. Jautājums tak pagalam vienkāršs! Atbildes vietā, visi ukraiņi viņam norādot kursu uz krievijas kuģi. 

Vai nav tie banderas viena neganta tauta?

9.aprīlis, 11:28
V ilis Gutmanis

Kas tad nu noticis ... ka kažociņu uz otru pusi sākam izgriezt?

9.aprīlis, 13:16
ivans ļevs

Man neviena tauta nav zināma, kas vēlētos gulties zem krieva labprātīgi

9.aprīlis, 13:17
V ilis Gutmanis

Lauvēn nesmīdinat tautu, jūs paši lūdzaties lai rietumi uzkāpj jums virsū. Kur nu vēl par Krieviju. Domājams ka pat ja lūgsities viņi jūs pasūtīs.

9.aprīlis, 13:29
DŽA

Nesaprotu un, pat nevēlos saprast, ko z ilais v ilis izgriež, moš varžacis, moš pautus, varbūt utis,vai to kažoku no utīm, man vienaga.

Slava Ukrainai!

9.aprīlis, 14:31
V ilis Gutmanis

Var jau brēkt līdz aizsmakumam halva, kalva tikai mutē no tā saldāk nekļūst. Tā pat ar to slavu 404.

9.aprīlis, 16:34
Aivars

Sorosītiskus pidarus, tādus kā tu, arī turpat ir jāsūta !!!

9.aprīlis, 16:39
DŽA

Aivar, es tak par to pašu! Sorositi ir vēl lielāki neģēļi par banderām! Nu tā tas ir!

9.aprīlis, 17:00
DŽA

Aivar, mēs esam vienā frontē pret sorosītiem, es aš elpot nevaru, zinot to, ka visu pasauli ir pārņēmuši sorosīti! Izsludinām sorosītiem karu! Sakam Sorosam NĒ! Glābjam planētu. Lūk, kā es daru- ja apsēžos tramvajā, bet pēcāk ieraugu to, ka man pretī sorosīts sēž, ceļos augšā un, ar dziļu riebumu pametu tramvaju.

9.aprīlis, 17:19
Ir tāds

Manu mazo, ļoti pūkaino draudziņ, es jau sen zināju, ka tev ir vanckari, tikai tagad uzzināju, ka tev kāds tos ir nočmōkojis. Traki, trāk! Vienīgi, tagad tu vari spiegt falsetā. Nu raugi, nav ļaunuma bez labuma. Nav tev vairs vanckaru, toties ir falsets. 

Es arī saprotu, ka tev arī uzdod kādu jautājumu gribi, tu arī visus pasūtīsi. Tikai tava sūtīšana par kuru tu te tā priecājies liecina par tavu un citu sūtītāju nespēju vai nevēlēšanos atbildēt, tas ir, būtu jāatdzīst savs vājums. Nespēja atdzīt savu vājumu liecina par cilvēka vājumu un nezināšanu un neko vairāk un nedomāju, ka ar nezināšanu, vai nespēju atdzīt savu sakāvi liecina par tā vājumu. Būtu tu bioloģiska sieviete, varētu tevi saprast. Bet tagad nekādi nesanāk!

9.aprīlis, 18:05 (9.aprīlis, 18:38 - labots)
Latvian pagan

Ir tāds, varbūt tev ir laiks savus nervus Sarkandaugavā apārstēt? https://tautaruna.nra.lv/profils/ir.t.ds 

9.aprīlis, 18:29
Latvian pagan

Vili Gutmani (šaubos, ka dzīvē tevi tā sauc), arī tev derētu Sarkandaugavā nervus apārstēt. https://tautaruna.nra.lv/profils/v.ilis.gutmanis 

9.aprīlis, 18:31
Latvian pagan

Krievija ir sajukusi prātā. No slimajiem sazin ko var gaidīt. 

9.aprīlis, 18:32
Ir tāds

 Pahaneli

Kāds sakars Sarkandaugavai ar taviem nerviem? Ja esi sajucis prātā meklē palīdzību pie psihiatra. Izskatās, ka tu studē nevis LU, bet Jelgavā Filosofu ielā, Gintermuižā. Nesatraucies, tur ārstē un pēc tam tur pat blakus arī aprok.  No tevis patiesi nevar zināt kādas pērles var sagaidīt. 

Re ku tavs saprāta brālis no Vāczemes saka, ka: "Sorosītiskus pidarus, tādus kā tu, arī turpat ir jāsūta!!!"

9.aprīlis, 18:44 (9.aprīlis, 18:47 - labots)
Stāstnieks

ivans ļevs

Man neviena tauta nav zināma, kas vēlētos gulties zem krieva labprātīgi

Tas parāda, ka tu slikti zini vēsturi. Tādas tautas bija. Piemēram gruzīni, kad viņus turki pārāk sāka klapēt. Vai Krimas tatāri 1873. gadā. 

9.aprīlis, 19:16
V ilis Gutmanis

Stāstniek tur jau ir tā vismaz manas paaudzes problēma ka vēsturi mums mācija no rietumu kungu skatijuma un ja nebūtu manu vecāku un vecvecāku  es arī ticētu visām tām muļķībām ko šodien sludina. Man ir paveicies bet daudziem nē. Tāpēc arī viņi svēti tic tiem murgiem ko mums pašlaik sludina no katra mēdija.

9.aprīlis, 19:22 (9.aprīlis, 19:23 - labots)
Ir tāds

Stāstniek

Paturpināšu tevis teikto. Tā pat 17. gs., lai izvairītos no tatāru jūga 17. gs. Krievijai pievienojās arī udmurti un komi. 

9.aprīlis, 19:26
Latvian pagan

Ir tāds,  runa iet par tevi. Tu jau esi te kā Sarkandaugavas pacients. Rupjš. Agresīvs. Valdonīgs. Pietam tu Ukrainu izsmej un uzvedies mats matā kā kremļa bots. Vai tā nav? Tavus komentārus var palasīt ikviens no malas. Ar galvu tev nav ritīgi. Laikam darbiņu ar savām septiņām valodām tu neesi atradis. Tāpēc te katru dienu sēdi komentāros, jo reālajā dzīvē esi lūzeris. Pietam ļauns, ar netīru, puņķainu dvēseli. 

9.aprīlis, 20:16
DŽA

17.gs krievijas nebija! Kam tie udmurti un komi, idiota gabal, pievienojās???

9.aprīlis, 20:21
DŽA

Ne ne, tas ir pizdohens- jūs, fašistu izdzimteņi, absolūti dārzeņi esat.

9.aprīlis, 20:23

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:10

Jaunākās diskusijas