Skumju dzīves sākumu piedzīvojis kucēns meklē sev mājas un vislabāko saimnieku

Portāls nra.lv 8.janvāris 2018, 14:25
 
Facebook
Sociālajā tīklā Facebook ziņo par divus mēnešus vecu kucēnu, kurš ticis atrasts daudzdzīvokļu mājas kāpņutelpā, un tagad meklē sev saimniekus.

Sunītim pagaidu mājas sniegusi sociālā tīkla Facebook lietotāja Natālija. ''Lūk šādu skaistuli mēs ar vīru atvedām no patversmes uz pagaidu mājām pie mums. Ļoti ceram, ka viņu ievēros VIŅA cilvēks un viņi viens otru atradīs,'' raksta sieviete.

''Bārnijam ir divi mēneši. Viņu atrada daudzdzīvokļu nama kāpņutelpā un izsauca policiju... Kāds neatrada labāku veidu, kā vienkārši šo mazuli izlikt aiz durvīm,'' skumji secina Natālija. ''Kā viņš man žēlojās, piespiedis degunu pie ceļiem... Cik smagi elpoja... Labi, ka viņš neprot runāt, savādāk ne katra cilvēka sirds izturētu...''

Sunītis esot ļoti draudzīgs un satiekot labi arī ne tikai ar citiem suņiem, bet arī bērniem un kaķiem. Izmēros izaugs apmēram aitu suņa lielumā, bet viņa spalva prasot īpašu uzmanību.

''Ļoti gaidām potenciālos saimniekus, lai iepazītos! Tā gribas, lai mazulis ātrāk būtu laimīgs un priecētu savus saimniekus,'' raksta sieviete, ar kuru interesenti var sazināties zvanot uz numuru 26797307.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:05

Jaunākās diskusijas