Kamēr ģimene ciemojas Vācijā, viņu māju Latvijā skar liela nelaime

tautaruna.lv 5.decembris 2023, 13:15
 
Ilustratīvs attēls / F64
Neapskaužamā situācijā ir nonākusi kāda ģimene no Trikātas pagasta. Prombutnes laikā, viņu namā izcēlās 200 kvadrātmetru plaša uguns nelaime, kura savā ceļā nežēloja ne sadzīves mantas, ne apgērbu ne arī nepieciešamos dokumentus. Ģimene lūdz līdzcilvēku palīdzību, vēsta "Degpunktā".

Juris ar sievu tobrīd bija Vācijā apskatīt tikko dzimušo mazbērnu. Tomēr prieks bija īss. Naktī ģimene saņēma zvanu, ka viņu namu Trikātas pagastā ir pārņēmušas liesmas. Uzzinot par notikušo Juris nekavējoties atgriezās Latvijā, kur jau acīm pavērās neticamais. Nams bija nodedzis, iespējama elktro īsavienojuma dēļ vienā no ierīcēm. Viņa aizdomas krīt uz datoru un interneta rūteri.

Juris ar sievu, kura kādreiz bija skolotāja vietējā Trikātas ciema skolā, ir optimisma pilni savu namu atjaunot pašu spēkiem. Taču diemžēl māja nebija apdrošināta un sadedzis ir viss, ieskaitot arī mājas projektu un dokumentāciju. Ģimene lūdz līdzcilvēku palīdzību.

Biedrība “Pēc ugunsgrēka” Ģinguļu ģimenei ir atvērusi ziedojuma tālruni. Zvanot uz numuru 90203909, jūs cietušajiem tiks ziedoti 1,50 eiro, savukārt zvans uz numuru 90006860 ģimenei dāvās 4,27 eiro.

Ar pašu Juri privāti var sazināties zvanot pa telefona numuru 22019249. Ģimene būs pateicīga par jebkādu palīdzību un iesaisti.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:52

Jaunākās diskusijas