Elīna Maligina dalās pārdomās par Dievu

tautaruna.lv 5.decembris 2023, 5:00
 
Ekrānuzņēmums/1188.lv
Elīna Maligina atklāj savas pārdomas par Bībeli un kristietību. Viņa ir izlasījusi gan jauno, gan veco derību un pastāsta arī par savu kristietības pieredzi atklājot, ka reiz bijusi aktīva ticīgā un uzsver, ko Bībelē var vēl iespējams atrast.

Sabiedrībā atpazīstamā un skandalozā māksliniece Elīna Maligina šajā rudenī ir redzama realitātes šovā “Slavenības. Bez filtra”, kurā vēlas atklāt savu dzīvi un patiesi parādīt kāda viņa ir. Viesojoties pie viņas mājās, Elīna dalās savās pārdomās par reliģijas jautājumiem, atzīstot, ka reiz tā viņai esot bijusi ļoti tuva.

Bībeli es esmu lasījusi gan jauno, gan veco derību, savos aktīvajos kristietības gados. Jā, es biju ļoti reliģioza. Neko sliktu tur neredzu, daudz kam izgāju cauri. [..] uz doto brīdi esmu priecīga par to pieredzi, tieši reliģiozu, es nerunāju par ticību, vai par kādu no kristietības principiem.

Māksliniece sarunas laikā atzīst, ka tic Dievam, lai arī kāds būtu tā veidols. Viņa īsti netic sistēmai, un nav kādas sistēmas kalps, bet viņa ir garīgā kalpošanā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas