Rīgā pēkšņi pazūd vīrietis

tautaruna.lv 5.oktobris 2023, 5:30
 
F64
Izmisusi ģimene lūdz palīdzību pazuduša tuvinieka meklēšanā – 43 gadus vecais Jānis Andrukels, iespējams, kaut kur klaiņo, taču radiniekus māc slikta priekšnojauta un meklēšanā jau iesaistīta policija un brīvprātīgie, vēsta "Degpunktā".

Sanita jau vairāk nekā divas nedēļas meklē savu brāli un lūdz sabiedrības palīdzību. Lai arī brālim nav bijusi pastāvīga dzīvesvieta, tomēr iepriekš nekad viņš nav pazudis no sev zināmo cilvēku redzesloka, vienmēr ir informējis abas māsas par atrašanās vietu.

Sanita stāsta, ka viņas brālis pazuda 18. septembrī. Viņš mēdza piestrādāt Centrāltirgū un pie abu otras māsas gāja paēst. Kopš 18. septembra esot klusums, brāļa telefons ir atslēgts, tirgū arī nav bijis. Mēdzis mitināties dārza mājiņās Voleros, kuras ģimene izstaigājusi, daļa vietējo saka, ir brālis redzēts, citi, ka nav. Tuviniekiem zināms, ka brālim it kā bija atļauts dzīvot pie kādas sievietes dārza mājiņā.

Sanita policijā ir uzrakstījusi iesniegumu par tuvinieka pazušanu. Tāpat arī vērsusies organizācijā “bezvēsts.lv” pēc palīdzības. Sieviete ar māsu un dzīvesbiedru ir pārmeklējusi visu Voleru apkaimi.

Jānim galvā gandrīz vienmēr ir cepure - tā ir kā īpaša pazīme. Ja kāds atpazīst attēlā redzamo 43 gadus veco vīrieti vai ir redzējis un zina viņa atrašanās vietu, lūgums sazināties ar policiju pa tālruni 110.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:38

Jaunākās diskusijas