Magones sētā izceļas ugunsgrēks

tautaruna.lv 10.maijs 2023, 14:30
 
Ekrānuzņēmums/1188.lv
Pie pašmāju slavenības Magones svētku brīvdienas pagājušas visai raibas, jo, neskatoties uz talkas dienā paveikto, saimniecībā nācies dzēst ugunsgrēku. Draudzenes Dainas dedzinātā zaru čupa ir aizdedzinājusi pērno zāli un uguns vērsās plašumā. Par laimi, uguns neizpletās uz tuvējā meža pusi un sievietes pašas saviem spēkiem to varēja apturēt.

Lai godam nosvinētu valsts svētkus, saimniecībā sabraukušas visas Magones draudzenes, un virtuvē, pie tējas sēžot, nav pamanījušas, ka sētā sācies ugunsgrēks. Panikā viņa ar draudzenēm steidza nelaimi dzēst, jo uguns sev līdzi var paņemt arī blakus esošo mežu. Pēc ugunsgrēka dzēšanas Magone vaļsirdīgi atzīstas, ka tā neesot pirmā reize, kad viņas neuzmanības dēļ, nācies dzēst uguni.

Var jau tagad atzīties, kad maza biju, es aiz malkas šķūnīša kūlu dedzināju. Ar sērkociņiem izmetu, un labi, ka dzīva paliku.

Magone noteikti nebeidz pārsteigt gan ar savām šā brīža izdarībām, gan ar notikumiem no pagātnes. Vairāk skaties realitātes šovā “Slavenības. Bez filtra” no pirmdienas līdz ceturtdienai 19.25, kanālā STV Pirmā!

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 4:05

Jaunākās diskusijas