Baiss stāsts par notikušo Gaiļezera slimnīcā: "Apsēdies! Vai arī mēs mentus sauksim"

tautaruna.lv 10.maijs 2023, 2:00
 
Dmitrijs Suļžics/f64
Ar skarbu vēstījumu par savu pieredzi Gaiļezera slimnīcā "Twitter" dalījusies "Alise".

Ieraksts "Twitter": "Nu ko, esmu mājās no Gaiļezera, bet neesmu necik gudra, ko darīt tālāk. Iedeva izrakstu, prasīju, lai man to paskaidro: "Kas tu lasīt nemāki?" JĀ ES LITERALLY PUSI VĀRDU NESAPROTU UN JOPROJĀM KLEPOJU ĀRĀ UPI UN MAN NE JAUSMAS, KO DARĪT TĀLĀK, TU ESI ĀRSTS, JOPCIK, PASKAIDRO!!!"

Autore turpina: "Mani bez paskaidrojumiem un pat sasveicināšanās ieved kaut kādā kabinetā. Medmāsa iegrūž rokā papīru: "Paraksties šeit! Es: "Par ko?" M: "Ka neesi stāvoklī". Es, joprojām panikas stāvoklī: "Varat lūdzu man paskaidrot, kas notiks un kāpēc?" M: "Nu dators tevi apskatīs" PALDIES B... PAR DETAĻĀM.

Es nevarēju ievilkt līdz galam gaisu, par ko sāku uztraukties arvien vairāk. Sāka trūkt skābeklis, nāca reiboņi. Sāku panikot, no kā vēl vairāk saraustījās elpa, vēl mazāk elpoju. Māju ar roku 3 darbiniekiem, kas apspriež savus vīkendus. Es: "Es smoku." M: "Tev viss ir kārtībā"

Gribēju palūgt kaut ko nomierinošu, bet šie darbinieki man vienkārši teica, ka viss man ir kārtībā. I'm hysterically sobbing begging for help. Par mani rēc. Mēģinu piecelties aiziet pasaukt citu darbinieku, jo džinkst ausīs un ir d...sā. "Apsēdies! Vai arī mēs mentus sauksim"

Vienīgā cilvēcīgā māsiņa Zane mani uzklausīja un paskaidroja, ka viņi vadījās pēc mana ekrāna, kas rāda gandrīz izcilu skābekļa koncentrāciju. 1) Kāpēc neviens nepateica, ka ar to viss ir ok? Es panikoju! 2) Kāpēc neviens nebija gatavs palīdzēt tikt galā ar PANIKAS LĒKMI?!

Ārste (vai medmāsa?) atnāk ar šprici. Es: "Kas tas ir?" Ā: "Medikaments" Es: "Vai varu zināt kāds un pret ko?" Ā: "Elpošanai" *iešpricē un aiziet* No nākamās māsiņas uzzinu, ka tas bija diazepams. Trankvilizators. Šito tā kā svarīgi būtu zināt, ka mani tūlīt izrubīs!

Pa ausu galam redzēju/dzirdēju vismaz 6 mediķus smejoties par to, ka man ir slikti, jo es ilgstoši nevaru ievilkt elpu, un tāpēc iekritu panikā un raudāju. Haha paskaties uz viņu bļeģ. Man bail no šīs iestādes. Būs vēstule veselības inspekcijai.

Apsargi savā starpā lielījās par to, kā piekāva džeku, kamēr sēdēju uzgaidāmajā telpā. Pie pašas ieejas man pirms labdien uzrēca, ka jāvelk maska. Vēlāk nodaļā vismaz 2 darbinieces sēdēja bez. Kvalitatīva medicīnas iestāde all around."

Komentētāji iesaka neklusēt un vērsties Veselības inspekcijā un citās veselības aprūpi uzraugošajās institūcijās.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:36

Jaunākās diskusijas