Tvitertauta iesaka: "Vajag atļaut arī privāto policiju"

tautaruna.lv 10.maijs 2023, 15:15
 
Ģirts Ozoliņš/f64
Lai gan mums teorētiski ir valsts nodrošināta veselības aprūpe, realitātē mums ir maksas medicīna. Teorētiski mums ir policija, bet praksē tā parāda savu neieinteresētību un nespēju aizsargāt cilvēkus.

"Twitter" pilnā nopietnībā tiek apsvērta iespēja izveidot privātās policijas vienības, kā arī izveidot "Drošības apdrošināšanas" sistēmu, lidžigi, kā tas ir ar OCTA un veselības apdrošināšanu.

Ieraksts "Twitter": "Latvijai ir izcila iespēja īstenot dzīvē libertariāņu slapjo sapni: ļaut, lai cilvēki visu dara paši. Lūk, mums it kā ir bezmaksas medicīna, bet praksē visiem apdrošināšana. Darām tāpat ar policiju: it kā bezmaksas, bet praksē visiem ir, kā to saukt, drošības apdrošināšana? Apsardzes uzņēmumi labprāt pārformēsies par privāto policiju, ja viņiem to ļaus. Tad darba devēji savā atalgojuma paketē iekļaus arī privātās policijas apdrošināšanu, jo kā tad bez tādas, uz valsti paļausies, vai?"

Komentētāji: "Vai tad šis slapjais sapnis jau netika īstenots Dienvidāfrikas Republikā? Youtube ik pa laikam met video, kur privātās apsardzes firmas nodarbojas ar standarta policistu izsaukumiem un pēc tam, kad privātie visu izdara, atbrauc DĀR valsts policija"

"Šobrīd valsts apmaskāti medicīnas pakalpjumi nav vispār! Es pat neatceros, kad pēdējo reizi saņēmu bezmaksas pakalpojumu."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:46

Jaunākās diskusijas