Tik mīļi! "Sudden Lights" publiskotais video saraudina skatītājus

tautaruna.lv 10.maijs 2023, 13:05
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Grupa "Sudden Lights" savā tvitter kontā publiskojis video no 2004.gada, kurā redzams, kā grupas mūziķi - Andrejs Reinis Zitmanis un Kārlis Matīss Zitmanis - izpilda "Prāta vētras" dziesmu.

Cilvēki komentāros norāda, ka video ir bezgala mīļš un sirsnīgs un dažam skatītājam pat nobirušas asaras.

Jau ziņots, ka Latvijas grupai "Sudden Lights" ar dziesmu "Aijā" otrdienas vakarā neizdevās iekļūt 67.starptautiskā Eirovīzijas dziesmu konkursa finālā.

"Sudden Lights" Liverpūlē uz skatuves kāpa pirmajā pusfinālā ar ceturto kārtas numuru un sacentās ar māksliniekiem no Norvēģijas, Maltas, Serbijas, Portugāles, Īrijas, Horvātijas, Šveices, Izraēlas, Moldovas, Zviedrijas, Azerbaidžānas, Čehijas, Nīderlandes un Somijas.

Pēdējais Latvijas pārstāvis, kurš iekļuva Eirovīzijas finālā, bija Justs Sirmais 2016.gadā. Viņš ar Aminatas Savadogo sarakstīto dziesmu "Heartbeat" ierindojās 15.vietā.

Grupa "Sudden Lights" ar dziesmu "Aijā" tiesības pārstāvēt Latviju šī gada Eirovīzijas dziesmu konkursā ieguva, februārī uzvarot Latvijas Televīzijas rīkotajā dziesmu konkursā "Supernova 2023".

2012.gadā dibinātās grupas "Sudden Lights" sastāvā ir dziedātājs Andrejs Reinis Zitmanis, ģitārists Kārlis Matīss Zitmanis, bundzinieks Mārtiņš Matīss Zemītis un basģitārists Kārlis Vārtiņš.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:59

Jaunākās diskusijas