Māsa nāk klajā ar emocionālu vēstījumu par Kristeru, kas pazuda pirms 5 mēnešiem

tautaruna.lv 10.maijs 2023, 10:30
 
Valsts policija
Jau pieci mēneši pagājuši, kopš pazuda Kristers Dzintars. Viņa tuvinieki joprojām neatmet cerības.
Jaunieša māsa Kitija Dzintare vietnē "Facebook" publicējusi emocionālu vēstījumu par savu brāli. Viņa raksta, ka cer uz pavasara brīnumu.

"Cilvēki, kas mūs dzīvē iedvesmo, ir tie, kas atstāj neizdzēšamas pēdas mūsu dvēselēs. Viņi ir tie, kas liek mums justies patiesi dzīviem, sniedz mums visvērtīgākos padomus un mācības, kā arī palīdz kļūt mums par labākajām sevis versijām.

Kristers Dzintars, Tu esi bijis viens no tiem cilvēkiem manā dzīvē. Katra šī pagājušā mēneša beigas ir rūgti saldas, saldi rūgtas. Ik mirkli prātā ieskrien pa kādam atmiņu brīdim, kurus esam dalījuši kopā, un kurus, iespējams, vairs nekad neradīsim kopā.
No sirds vēlos kaut mūsu māsas un brāļa ceļojums šajā dzīvē varētu turpināties. Bet vienīgais, ko vairs šobrīd spējam darīt, ir pateikties, ka Tu mums esi bijis.
Tik īsu brīdi, tomēr spējis dot un atstāt aiz sevis tik daudz.
Katra asara brālim līdzās vienmēr beigās atsitās pret neviltota smaida bedrīti vaigā. Un tieši tā man šobrīd ļoti pietrūkst - viņa unikālās spējas nomierināt.
Turpinam cerēt uz pavasara brīnumu," teikts ierakstā.
Jau ziņots, ka jaunietis pērnā gada 7. decembra rītā ap plkst. 9.30 aizgāja no savas darbavietas Rīgā, Zaķusalas krastmalā. Kristers līdz šim brīdim nav atgriezies savā dzīvesvietā Rīgā, Ģertrūdes ielā, un viņa atrašanās vieta nav zināma.
Puisis bija ģērbies tumši zaļā ziemas jakā, tumšās biksēs, botēs, iespējams, baltā vai citas krāsas cepurē. Nēsā brilles.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:38

Jaunākās diskusijas