Rīgas centrā, blakus bērnudārzam, pamana pilnīgi kailu vīrieti

tautaruna.lv 10.maijs 2023, 13:15
 
Dmitrijs Suļžics /F64
9. maija pēcpusdienā pie viena no Maskavas forštates bērnudārziem likumsargi aizturēju kailu vīrieti, kurš bija izklājis zālē segu, netraucēti sauļojās, visiem izrādot savus plikumus un daļu iedzīves. Policistu nagos vīrietis nonāk ne pirmo reizi, vēsta "Degpunktā".

Par vietu, kurā baudīt saules peldes, vīrietis gados bija izvēlējies zālienu pie Rīgas patversmes žoga Maskavas ielā. Turpat netālu, vien pārdesmit metru attālumā, atrodas arī pirmsskolas izglītības iestāde un daudzstāvu mājas.

Bariņš puiku, paslēpušies krūmos, par atpūtnieku uzjautrinājās. Kāda garāmgājēja laiskošanos bija pamanījusi un ar to nebija mierā.

Ieradās likumsargi, un vīrietis nekavējoties apģērbās, tomēr izteica nepatiku pret notiekošo, jo viņš esot tikai sauļojies.

Ilgāku laiku aizņēma mantu savākšana. To vīrietim bija daudz, ieskaitot maisiņu citronu, plakātu, ko viņš bija guļot izklājis sev līdzās, kā arī vesels lērumu izsmēķu.

Policija atgādina, ka sods par šādu rīcību var būt pamatīgs, - pat 500 eiro. Savukārt, ja notiek atkailināšanās bērnu priekšā, tad tas tiek vērtēts kā dzimumnoziegums, un tādā gadījumā tiek uzsākts kriminālprocess.

Ķengaraga kailais atpūtnieks par izģērbšanos publiskā vietā tika pie kriminālprocesa.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:33

Jaunākās diskusijas