Šlesera mājā ierodas policija, politiķis žēlojas faniem

tautaruna.lv 2.jūnijs 2022, 18:00
 
Dmitrijs SUĻŽICS, F64 Photo Agency
Vakar partijas „Latvija pirmajā vietā” līdera Aināra Šlesera mājās viesojās policija. Kāpēc? To Ainārs Šlesers facebook skaidro saviem sekotājiem.

„Šodien Kariņa-Levita režīms uzsāka jaunas represijas pret mani, uz manām mājām tika atsūtīta policija,” apgalvo A. Šlesers. Viņš gan tajā brīdī neesot bijis mājās.

Ievērojos, ka saņēmis vairākus neatbildētus telefona zvanus no nezināma numura. Atzvanījis. Izrādījās - zvani saņemti no policijas. Tā vēlējusies noskaidrot, kāpēc viņš šodien plānojis pie Saeimas piketu. „Mani tas ļoti izbrīnīja, jo mēs it kā dzīvojam demokrātiskā valstī, kur ir noteikta kārtība, kā piketi var notikt.”

A.Šlesers stāsta, ka pret viņu ir uzsākti 7 administratīvie procesi, tostarp par to, kāpēc kovida laikā ticies ar cilvēkiem. Viņš gan skaidro, ka vakar bija iesniedzis Rīgas domē iesniegumu par piketu, kura mērķis ir aizstāvēt dabiskās ģimenes vērtības.

Viņš uzskata, ka esošā vara mēģina iebiedēt cilvēkus, sūtot uz mājām policiju.
Video uzruna noslēdzās ar atkārtotu aicinājumu tikties piketā.

Jau ziņots, ka šodien netālu no Saeimas nama partijas "Latvija pirmajā vietā" (LPV) rīkotajā piketā "Par dabisku ģimeni" pulcējušies tuvu 100 cilvēkiem, novēroja aģentūru LETA.
Pasākumā piedalījās vairāki LPV politiķi, tajā skait, tās līderis Ainārs Šlesers un Saeimas deputāte Ramona Petraviča. Mītiņa organizatori izmanto iespēju savu pozīciju atspoguļot arī tiešraidēs savos sociālo tīklu kontos.
Klātesošie tur dažādus "dabiskajai ģimenei" veltītus plakātus, kuros pausti gan attiecīgi vēstījumi, gan arī ilustrēta ģimene. Kādā no plakātiem pausts, ka šodien Saeimā skatāmais Civilās savienības likumprojekts esot pielīdzināms Latvijas tautas "iznīcībai".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 4:05

Jaunākās diskusijas