Ogres novada mērs sašutis par plakātiem Rīgas Centrālajā stacijā

tautaruna.lv 2.jūnijs 2022, 19:30
 
Dmitrijs SUĻŽICS, F64 Photo Agency
"Pēc Ārlietu ministrijas aicinājuma neapmeklēt Krieviju un Baltkrieviju, Satiksmes ministrijas iestāde reklamējusi iespējas par lētu naudu brokastot Maskavā", sašutumu soctīklos paudis Ogres novada mērs. Dienu pēc viņa ieraksta, plakāti no Centrālās stacijas pazuduši.

Nedēļas sākumā Ogres novada mērs Egils Helmanis savā sociālās vietnes "Facebook" profilā ievietoja ierakstu, kas veltīts satiksmes ministram Tālim Linkaitim.

Ieraksts vēsta par to, ka vēl trīs mēnešus pēc Krievijas iebrukuma Ukrainā, Rīgas Centrālās stacijas interjeru papildina reklāmas plakāti, kas aicina apmeklēt Krievijas un Baltkrievijas pilsētas.

"Sliktāk ir tas, ka mūsu galvaspilsētas centrālajā dzelzceļa stacijā, kura, starp citu, atrodas vien pāris simtus metru no Satiksmes ministrijas, joprojām sienas rotā aicinājumi ieturēt brokastis Maskavā, Sanktpēterburgā, Minskā. Savdabīga šizofrēnija. Ārlietu ministrija aicina neapmeklēt Krieviju un Baltkrieviju, Satiksmes ministrijas iestāde reklamē iespējas par lētu naudu brokastot Maskavā, " vēsta Helmaņa ieraksts.

Zem ieraksta ļaudis komentē:

Bruno: "Aicinājumiem jau nav ne vainas... NATO/NBS rekrutācijas plakātos"

"Vija: "Viņš jau nebrauc uz darbu ar vilcienu un neredz,kas notiek viņa saimniecībā.."

Dienu pēc publicētā ieraksta plakāti tikuši aizvākti.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:18

Jaunākās diskusijas