43 gadu vecumā mirusi populāra TV šova dalībniece

tautaruna.lv 2.jūnijs 2022, 11:30
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Kļuvis zināms, ka 43 gadu vecumā mirusi ekstrasense Jeļena Jaseviča. Publikas mīlestību gaišreģe iekaroja ar savām spējām, kuras demonstrēja slavenajā TV šovā "Ekstrasensu cīņas".
Par Jasevičas nāvi paziņojis viņas draugs, "Ekstrasensu cīņu" dalībnieks Ņikita Turčins. "Viņa vakar nomira slimnīcā. Atvadīšanās būs piektdien. Vairāk neko nezinu,” Turčins dalījās ar Krievijas medijiem.

Par nāves iemesliem ģimene nerunā, tomēr vēlāk ekstrasenses draudzene Jeļena Zakamskaja sacīja, ka Jasevičai bija nopietnas veselības problēmas. Bet Jeļena nemaz nevēlējās ārstēties, viņa vienmēr atrada iemeslus palaist garām ārsta vizīti...

Līdz liktenīgajai otrdienai, kad Jaseviča nomira, ar ārstu palīdzību viņa veiksmīgi tika galā ar katru kaiti. “Ļena pārcieta divus koronavīrusus, un īsā laika periodā, acīmredzot bija dažādi paveidi. Viņa ir tāds cilvēks - viņa vienmēr tic, ka pati visu var, visu pārvarēs, ārsti viņai nav vajadzīgi. Mums tas vienmēr ir bijis liels diskusiju temats, lai gan es pati neesmu liela mediķu apmeklētāja. Bet, kad redzat, ka cilvēkam vajadzīgs... Pirms kāda laika sākās komplikācijas ar aknām, mājās ieradās ātrā palīdzība, izglāba," atzīmē Zakamskaja.

Šoreiz Jeļenai neizdevās uzveikt veselības problēmas. "Sākās otrā lēkme, tikpat spēcīga kā pirmajā reizē. Akūtu sāpju dēļ tika paralizētas kājas. Paldies Dievam, mūsu draugs bija viņai blakus - aizveda uz slimnīcu jau bezsamaņā, pēc tam viņas nieres atteicās funkcionēt. Izrādās, pirmdien viņa ievietota slimnīcā, savukārt otrdien pulksten 12:35 fiksēta nāve. Viņa tā arī neatguva samaņu, ” pauž gaišreģes draudzene.

Atvadīšanās no Jasevičas notiks šo piektdien Sanktpēterburgā. Daudzi ekstrasenses fani atklāja, ka ieradīsies no viņas atvadīties.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:53

Jaunākās diskusijas