"Brīžiem noteikti runāju neadekvāti,"; emocionāls ieraksts par mediķu darbu aplido Latviju

tautaruna.lv 2.jūnijs 2022, 17:44
 
Dāvis ŪLANDS, F64 Photo Agency
Internetā ļoti bieži mēdzam lasīt dažādas negācijas - dažubrīd soctīkli pārvēršas par tādu kā dusmu un naida glabātuvi, tāpēc kā svaigs gaisa malks tiek tvērts kas pozitīvs. Šoreiz stāsts par kādas mammas ierakstu facebook, kura no sirds pateicas mediķiem par viņu darbu.
"Šī man šķiet ir pirmā reize kad lieku ko šādu, taču abi ar vīru esam šoreiz ļoti ļoti pateicīgi Talsu NMP brigādei, kas 25.05 pašā vakarā ap 22:30 steidzās pie trisgadnieces.
Lai arī es brīžiem noteikti runāju neadekvāti, par ko man būtu jāatvainojas dispičerei, un speciālistam, kas man centās skaidrot, ko darīt, lai veiksmīgi sagaidītu NMP brigādi, es esmu pateicīga ikvienam no situācijā iesaistītajiem!
Brigāde vispār bija fantastiska - sieviete un ja nemaldos 2 forši čaļi, kuri spēja nomierināt tādā situācijā, ceru, ka redzēs un pieteiksies publiski, lai cilvēki redz kādiem jābūt NMP darbiniekiem!
"trakais" (labā nozīmē) šoferis arī būtu jaapbalvo par tādu braukšanu, no Talsiem līdz Rīgai 50 minūtēs nav joka lieta, tumšs, meža zvēri, Rīgā lietus, akvaplanēšana utt, bet jau pēc 50 minūtēm bijām pie specjalistiem slimnīcā!
Nākamajā rītā no NMP sievietes saņēmu zvanu, tikkai apjautājās, vai meitiņai viss ir labi! Tajā brīdī mums nebija īsti laika sarunai, bet tas likās neaptverami jauki! Pirmo reizi saskāros ar tādu situāciju, ka nākamajā dienā vēl zvana savam pacientam!
Lai jums katram veselība un laime mūža garumā!" raksta Kristīne.
Ieraksts ātri aplidoja Latviju un cilvēki komentāros steidza ar labiem vārdiem cildināt mediķus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:54

Jaunākās diskusijas