Bolderājā mājas kāpņu telpā atrod sievietes līķi; zināms, kas notika

tautaruna.lv 2.jūnijs 2022, 14:30
 
Vladislavs Proškins/F64
Fakts, ka vienā no daudzstāvu mājas kāpņu telpām Gobas ielā atrasts sievietes līķis ar durtām brūcēm, izbrīnijis daudzus vietējos iedzīvotājus. Vairums par slepkavību uzzinājuši vien tad, kad pie ēkas piebraukuši likumsargi, vēsta TV3 raidījums “Degpunktā”.

Jau padzirdot sīkākas detaļas par pastrādāto, cilvēki kļuva vēl pārsteigtāki, jo pēc nozieguma apraksta varētu domāt, ka apkārtnē bija jābūt tāda mēroga jandāliņam, ka to dzirdētu ikviens tuvējā apkārtnē.

Viss sākās jau no agra rīta, kad satikās divi vīrieši un kāda sieviete, stāsta vietējie iedzīvotāji: “[Tur bija vairāki vīrieši?-red.] Jā, viņi jau no rīta dzēra tajā laukumā un arī šeit. Nu cik tad var turēt, jau no rīta tos dzērienus ņemt iekšā.”

Kaimiņam taisnība un idille drīz vien beidzās. Alkohola lietošana pie upes lietus dēļ pārcēlās pie viena no vīriešiem dzīvoklī. Tur arī jandāliņš aizsākās.

Kādā brīdi starp sievieti un vienu no vīriešiem sākās verbāls konflikts, kas pārauga vardarbībā, proti, vīrietis ar kājām sāka spārdīt sievieti, sperot vairākas reizes pa galvu. Pēc kāda brīža, kad abi vīrieši bija aizmiguši, sieviete izlavījās no dzīvokļa un devās pie savas paziņas, kurai izstāstīja par notikušo. Otra sieviete nolēma iet skaidroties pie vīrieša, kurš nodarīja miesas bojājumus viņas paziņai, kā rezultātā atkārtoti izcēlās konflikts un konflikta rezultātā minētā sieviete tika nogalināta, norāda policijā.

38 gadus vecās sievietes līķi ar vairākām durtām brūcēm krūškurvī un kājā vīrieši iznesa kāpņutelpā un atstāja pie ieejas durvīm. Par draudzenes slepkavību likumsargiem paziņoja kundze, kura sākotnēji ar vīriešiem dzēra, bet pēcāk tika fiziski iespaidota.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:39

Jaunākās diskusijas