Džonijs Deps uzvarējis bijušo sievu tiesas prāvā un saņem kompensāciju

tautaruna.lv 2.jūnijs 2022, 20:30
 
Scanpicx
Džonijs Deps ir uzvarējis apmelošanas lietā pret bijušo sievu Amberu Hērdu un saņem kompensāciju, ziņo portāls "Daily Mail".

Slavenais aktieris Džonijs Deps (58) bija iesūdzējis savu bijušo sievu Amberu Hērdu (36) pēc tam, kad viņa bija sniegusi interviju par to, ka viņš esot vardarbīgi izturējies pret viņu un vairākkārt kopdzīves laikā viņu esot piekāvis. Deps to noliedza un pieprasīja 50 miljonus ASV dolāru kā kompensāciju. Toties Hērda iesūdzēja Depu, pieprasot 100 miljonus ASV dolāru kompensāciju.

Tagad Deps ir uzvarējis apmelošanas lietā un iegūst 15 miljonus lielu kompensāciju.

Pēc sprieduma Deps sacīja: "Pēc sešiem gadiem zvērinātie man atdeva dzīvi. Es esmu patiesi pazemīgs."

Ambera Hērda savā paziņojumā pēc sprieduma sacīja: "Vilšanās, ko šodien jūtu, ir vārdos neaprakstāma. Man sāp sirds, ka pierādījumu kalns joprojām nebija pietiekams, lai izturētu sava bijušā vīra nesamērīgo spēku, ietekmi un varu."

Hērda uz tiesas sēdi ieradās klātienē melnā kleitā, bet Deps tiesas sēdi vēroja attālināti, atrodoties Lielbritānijā.

Sešas nedēļas ilgā tiesas procesa laikā Fērfaksā, Virdžīnijā, Deps izsauca 38 lieciniekus, bet Hērda komanda izsauca 24.

Zvērinātie redzēja desmitiem tekstu, fotoattēlu, video, medicīnisko ierakstu un pat lapas no bijušā pāra “Mīlestības žurnāla”, ko viņi rakstīja viens otram.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:19

Jaunākās diskusijas