Elīnu Didrihsoni neielaiž lielveikalā Rīgā

tautaruna.lv 21.oktobris 2021, 9:20
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Veikala "Butterfly" izveidotāja un influencere Elīna Didrihsone sociālajā vietnē Instagram neslēpa sašutumu par Covid-19 dēļ Latvijā ieviestajiem ierobežojumiem.
Didrihsone par stāsta par situāciju, kas atgadījās trešdien, pirms Latvijā no ceturtdienas, 21.oktobra stājās spēkā tā saucamais "lokdauns", kad aizvērti visi veikali, izņemot tirdzniecības vietas ar pirmās nepieciešamības precēm.

Jāpiebilst, ka līdz tam laikam liela daļa veikalu tirdzniecības centros darbojās tā saucamajā zaļajā režīmā, kad tos apmeklēt varēja tikai ar Covid-19 sertifikātu. Lielveikalos apmeklētāji bez Covid-19 sertifikāta varēja apmeklēt pārtikas veikalus un aptiekas. Arī Elīna vēlējas agri no rīta nopirkt pārtiku, tāpēc devusies uz lielveikalu Rimi tirdzniecības centrā Galleria Riga, taču netika ielaista.

Tirdzniecības centrā skaidroja, ka ieeja ir tikai ar Covid-19 sertifikātiem, jo nav iespējas atdalīt veikalus, kurus drīkst apmeklēt tikai vakcinētie un gan potētie, gan nepotētie.

"Ko?! Ir astoņi no rīta! Tavs tirdzniecības centrs veras vaļā desmitos. Kur ir konkrēti loģika, es tik ļoti aizsvīlos tāpēc, ka man tas liekas tik neloģiski, tik stulbi. Likums ir likums, to es saprotu, bet arī likumi mums ir neloģiski," sašutumu neslēpa Elīna.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:34

Jaunākās diskusijas