Šlesers pasaka, kāpēc patiesībā nevakcinējas pret Covid-19

tautaruna.lv 21.oktobris 2021, 9:55
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Politiķis Ainārs Šlesers "Kārtējā atklātā vēstulē Latvijas tautai" portālā "pietiek.com" atklājis iemeslu, kāpēc nevakcinējas pret Covid-19.

Savā viedoklī Šlesers kārtējo reizi kritizē Kariņa-Levita režīmu un pauž - ja viņš būtu premjers, ar likumu noteiktu brīvprātīgu vakcināciju.

"Vienlaicīgi es uzrunātu tautu, un aicinātu vakcinēties visus, kuri uzskata, ka vakcīna ir mazākais ļaunums esošajā situācijā! Es arī atklāti pateiktu, ka tiks respektēta visu to cilvēku izvēle, kuri uzskata, ka vakcīna viņiem nav pieņemama.

Kas attiecas uz vakcinētiem cilvēkiem, tad arī viņiem skaidri ir jāpasaka, ka vakcīna negarantē, ka viņi nesaslims un nenomirs! Tāpēc arī viņiem ir jābūt maksimāli piesardzīgiem un jāseko savai veselībai, neapraudot ne sevi, ne līdzcilvēkus!

Diemžēl nākas redzēt daudzus vakcinētos cilvēkus, kuri ar acīmredzamām veselības problēmām staigā apkārt, jo valdība ir nodrošinājusi viņiem dzīvi tā saucamajā “zaļajā režīmā”. Nemaz nerunājot par testēšanu, kas uz vakcinētajiem faktiski neattiecas. Jautājums, kādēļ, ja reiz vīruss mūs nešķiro?"

Tāpat Šlesers atklājis, ka pats nevakcinējas pret Covid-19 sievas dēļ.

"Es pats biju gatavs vakcinēties, bet es to neizdarīju, jo manai sievai ārsts nerekomendēja to darīt! Es nolēmu atbalstīt sievu un nevakcinējos, neskatoties uz to, ka tas radīs dažādus ierobežojumus manā dzīvē.

Uzskatīju, ka katrā ģimenē ir jāpieņem lēmums kopā.

Staigāt apkārt pa kinoteātriem, teātriem, kafejnīcām un restorāniem vienam bez sievas nav man pieņemami!" viņš raksta.

Jau ziņots, ka gan 18.septembrī, gan 2.oktobrī Šlesers bija izsludinājis pasākumus par brīvprātīgu vakcināciju. Uzrunājot klātesošos, Šlesers apgalvoja, ka partija "Latvija pirmajā vietā" nav "antivakseri", tā iestājas par brīvprātīgu vakcināciju pret Covid-19.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:49

Jaunākās diskusijas