Liepnieks par nevakcinētajiem: Valdība neliedz viņiem strādāt

tautaruna.lv 21.oktobris 2021, 15:13
 
Dmitrijs Suļžics/F64
Komentējot bijušā iekšlietu ministra Sanda Ģirģena jaunizveidotās apvienības pausto, ka būtu nepieciešam piešķirt pabalstus tiem, kuri zaudējuši darbu nevakcinēšanās dēļ, sabiedrisko attiecību speciālists Jurģis Liepnieks norāda, ka šie cilvēki brīvprātīgi izvēlējušies pamest darbu.
"Šie cilvēki brīvprātīgi pieņēmuši lēmumu nevakcinēties. Viņi var vakcinēties un strādāt. Viņiem valdība neliedz strādāt," kanāla TV24 raidījumā "Preses klubs" pauž J. Liepnieks.

Viņš atzīmē, ka dažādās profesijās ir atšķirīgas prasības, kā piemērus minot augstāko izglītību, vai to, ka šoferiem jābūt tiesībām. Vakcināciju J. Liepnieks pielīdzina šādām prasībām.

"Tu izvēlies nevakcinēties, tā ir tava izvēle. Valdība šeit ir tikai noteikusi prasības. Tādā ziņā tu neesi pelnījis šeit nekādus atvieglojumus vai pabalstus, kad esi pieņēmis sevi un sabiedrību apdraudošu lēmumu," uzskata J. Liepnieks.

Viņš arī uzsver, ka bezdarbsa līmenis šobrīd Latvijā ir salīdzinoši zems, kas nozīmējot, ka valstī nv liela bezdarba problēma.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:26

Jaunākās diskusijas