"Cilvēks, kuram varēja uzticēties"; Šlesers par Cimdaru

tautaruna.lv 21.oktobris 2021, 12:00
 
Ekrānuzņēmums
Ceturtdien mūžībā devies bijušais Centrālās vēlēšanu komisijas vadītājs Arnis Cimdars. Sociālajos tīklos atvadu vārdus viņam veltījis partijas "Latvijā pirmajā vietā" dibinātājs Ainārs Šlesers.

Kā zināms, A. Cimdars bija A. Šlesera dibinātās partijas biedrs.

"Šodien mūžībā ir devies Arnis Cimdars, cilvēks, kurš savu dzīvi ir veltījis kalpošanai Latvijai un tās tautai. Cilvēks, kurš bija labs kolēģis saviem darba biedriem. Cilvēks, kuram varēja uzticēties, un cilvēki viņam uzticējās. Arnis Cimdars ir atstājis aiz sevis daudz padarītu darbu, kuri ir stiprinājuši Latvijas valsts demokrātisko izveidi. Viņš ir bijis ilggadējs Centrālās Vēlēšanu Komisijas vadītājs. Mūsu domubiedrs partijā.
Šodien mums visiem ir skumja diena. Vēl skumjāka šī diena ir Arņa ģimenei! Mēs izsakām visdziļāko līdzjūtību Arņa tuviniekiem, kuri ir pazaudējuši labu vīru, gādīgu tēvu un labu dēlu," pausts ierakstā sociālajā vietnē Facebook.

Jau vēstīts, ka ceturtdien vakarā 59 gadu vecumā miris bijušais Centrālās vēlēšanu komisijas priekšsēdētājs Arnis Cimdars.

Pēc LTV rīcībā esošās informācijas, viņš miris pēc inficēšanās ar Covid-19.

Cimdars šovasar bija starp partijas "Latvija pirmajā vietā" dibinātājiem un ģenerālsekretārs. Viņa pārstāvētā partija iestājās pret obligāto vakcināciju.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:18

Jaunākās diskusijas