Nikola Krištopane piedzīvo ko negaidītu; vēršas pie cilvēkiem

tautaruna.lv 21.oktobris 2021, 13:45
 
Ekrānuzņēmums
Uzņēmēja Viļa Krištopana meita Nikola Krištopane mikroblogošanas vietnē Twitter atklājusi, ka pie viņas pieklīdis kaķis.

Vairākos ierakstos N. Krištopane atklāj, ka pie viņas pieklīdis kaķēns un nu viņa ne tikai meklē tā saimniekus, bet arī interesējas, kur var iegādāties kaķim nepieciešamās mantas, ņemot vērā, ka iestājies "lokdauns".

"Tikko atskrēja pie manis nobijies, ņaudošs draugs uz Ādmiņu ielas. Jau kādas 40min dzirdēju, ka uz ielas ņaud. Izgāju paskatīties un izskatījās pazaudējies. Diezgan kopts, nav blusains. Visdrīzāk kādam pazudis," raksta N. Krištopane un lūdz cilvēkus dalīties ar šo ziņu, lai atrastu kaķa saimniekus.

"Es biju sagatavojusies visam, bet ne tam, ka man šodien vajadzēs kaķa WC un smiltiņas. Zooveikali vaļā? Vispār šoreiz apsveru kopīgi crowdfondot šo kaķa misiju ar jums kopā, iemestu arī katru čeku un neko vairāk neprasītu kā tieši tik, cik kaķim vajag. Twitter kaķis būtu," vēlāk raksta N. Krištopane, daloties ar jauno ideju.

Kā zināms, No šodienas līdz 15.novembrim noteikti īpaši stingri noteikumi Covid-19 izplatības ierobežošanai jeb stingrais "lokdauns", paredz Ministru kabineta apstiprinātie grozījumi ārkārtējās situācijas rīkojumā.

Tirdzniecības pakalpojumus klātienē šajā laikā varēs sniegt tikai veikali, kur 70% no preču sortimenta ir pārtikas preces, veikali, kur 70% no preču sortimenta ir higiēnas preces, aptiekas, tai skaitā veterinārās aptiekas, optikas preču veikali, degvielas uzpildes stacijas, dzīvnieku barības veikali, preses tirdzniecības vietas, grāmatnīcas, telekomunikāciju preču un pakalpojumu vietas, ziedu tirdzniecības vietas, kā arī reģistrētas autoostas, kuras saskaņā ar normatīvajiem aktiem nodrošina biļešu tirdzniecību, un dzelzceļa stacijās esošās biļešu tirdzniecības kases, kurās tiek pārdotas biļetes tikai uz iekšzemes dzelzceļa maršrutiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas