Skultes apkaimē daudzbērnu tēvs atstāj noslēpumainu zīmīti un pazūd

tautaruna.lv 16.janvāris, 13:15
 
Ilustratīvs attēls / F64
Pagājušās nedēļas izskaņā no mājas Skultes apkaimē izgāja 49 gadus vecais Jānis Tipuks. Vairāku bērnu tēvs pameta dzīvesvietu noslēpumainos apstākļos, nebrīdinot sievu vai bērnus, un joprojām nav zināma viņa atrašanās vieta, vēsta "Degpunktā".

Piektdienas rītā vīrietis pazuda bez vēsts, pametot novārtā savu ģimeni, iedzīvi un pat drēbes. Uz gultas bija atstāta vien lapiņa.

“Atbraucu mājās un ieraudzīju, ka viņš ir atstājis tādu kā atvadu zīmīti - “manas iespējamās bēru ceremonijas instrukcija”. Es vienmēr nojautu, ka viņš kaut ko slēpj. Viņš bija ļoti noslēpumains cilvēks, ar viņu bija grūti kontaktēties. Tad es sapratu, ka nav labi,” saka sieva Ivita.

Jānis zīmītē izsakās skopi un nepaskaidro negaidītās prombūtnes iemeslu vai ilgumu. Ģimenes privātuma dēļ daļu vēstījuma nepublicēsim, bet kopējā vēstules noskaņa ir drūma un izteic Jāņa vēlmes gadījumā, ja viņš ietu bojā.

“Manas iespējamās bērnu ceremonijas instrukcija. Manu ķermeni kremēt. Bēru ceremonija notiek bez izvadītāja. Bēru ceremonijā atskaņot dziesmu “Dzērves”,” rakstīts vēstulē.

Ivita nekavējoties uzsāka laulātā meklēšanu, sazinoties ar vīriem no Zemessardzes. Sieva pārmeklēja dzīvokli cerībā atrast norādes par Jāņa nodomiem. Ivita liekot kopā pavedienu puzli atskārta, ka pēdējo mēnešu laikā vīrs bez paskaidrojuma atbrīvojies no vērtīgām mantām.

Jānim ir slikta redze - visas trīs brilles tika atstātas dzīvoklī. Ziemas jakas joprojām pakarinātas skapī. Mugursoma līdzi nav paņemta, mobilais telefons stāv uz galda ar izdzēstu atmiņu.

Policija ir uzsākusi resorisko pārbaudi. Ivita baidās, ka noticis ļaunākais un vīrs padarījis sev galu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:15

Jaunākās diskusijas