"Durvju rāmis līdz kliņķim apledojis"; ekstremālā sala radītie šausmu stāsti

tautaruna.lv 16.janvāris, 4:00
 
pixabay.com
Pirms nedēļas, aizvadītās naktis bija vienas no aukstākajām, ko esam piedzīvojuši nesenā vēsturē, tāpēc soctīklu lietotāji dalās visbriesmīgakajās pieredzēs, ko viņiem radījis lielais aukstums - bieži vien sals radījis bojājumus iekārtās, kas paredzētas mājokļu siltumapgādei .

Cilvēki ir tik sašutuši par sala radītajām neērtībām un pat dzīvību apdraudošām situācijām, ka labais tonis un pieklājīgi izteicieni pietiekami labi neraksturo situāciju, tāpēc tiek izmantota arī necenzēta leksika: "Ejiet.... visi šitie -30 mīļi. Visas mikrospraugas caur kurām tiek gaiss, aizsalst un saviem ekošmeko koka logiem un durvīm vari teikt atā, nedēļas malkas norma divas dienās aiziet, dīzeli iekurbulēt tikai sapņos."

Komentētāji ir tik pat sašutuši un pastāsta savus piedzīvojumus: "Neraudi, susuriņ! Man istabā aizsalis radiators. Forši gulēt ziemas jakā"

"Eko šmeko old as fuck logi. Šķirbas ir tik lielas, ka neapsalst. Sasalst kondensāts uz stikla (tas no iekšpuses)."

"Man arī durvju rāmis līdz kliņķim apledojis, briketes iet ar ātrumu 15-20€ dienā, dīzelis gan atdzīvināts, bet atvērt var tikai divas durvis"

"Mums sasala ūdens trubas. Piekrītu par to, ka -30 mīļi reāli nesaprot, kā šāda temperatūra ietekmē dzīvi."

"Man bail, ka gāzes skaitītājs, tik ātri griežoties, neaizlido ar visu gāzes skapi Nu no rēķina ar bail, bet nu tā jau būs nākotnes manis problēma"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:35

Jaunākās diskusijas